[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt GOAL.com har Liverpool återupplivat sitt intresse för Thomas Ince. Senare under månaden kommer man att meddela spelaren om man avser att aktivera hans utköpsklausul på £8 miljoner.

Cardiff har redan fått ett bud accepterat, medan Swansea också är intresserade. Anledningen till Liverpools intresse är att man befarar att den tilltänkta dealen som skulle ta Christian Atsu till Anfield kan kollapsa. Ince är alltså ett backup-alternativ till Atsu.

LFC försökte som bekant signa Ince i januari, men då lyckades man inte komma överens med Blackpool.

* * *

The Liverpool Echo rapporterar att Liverpool fortfarande hoppas signa Henrikh Mkhitaryan. Tidningen uppger även att Kolo Touré kommer att skriva på ett tvåårskontrakt idag.

* * *

Uppdatering:

The Blackpool Gazette skriver att Liverpool INTE har försökt matchat Cardiffs bud på £8 miljoner, vilket man ju hade 48 timmar på sig att göra.

They had only 48 hours to do so and The Gazette understands that window closed without a bid.

* * *

The Liverpool Echo hävdar att Swansea Citys ordförande Huw Jenkins har sagt öppet att klubben är intresserade av Jonjo Shelvey. Enligt tidningen är Liverpool beredda att överväga bud på omkring £5 miljoner – och Swansea är angelägna om att signa mittfältaren.