____________

Sami Hyypiä har blivit temporär huvudtränare i Bayer Leverkusen, sedan de kickat sin tidigare huvudtränare (Bayer Leverkusens officiella hemsida).

* * *

Jan Vertonghen vill flytta till Arsenal. Ajax har gått med på att sälja mittbacken om någon klubb betalar 13 miljoner euro för honom (The National).

Manchester City har tappat tålamodet med Mario Balotelli och är beredda att sälja den otroligt kontroversiella anfallaren (The Sunday Times).

* * *

Det är bara underskriften som saknas förrän Lukas Podolski är helt klar för Arsenal. Man är överens om en övergångssumma på £10 miljoner och ett femårskontrakt värt £80 00 i veckan. Nu riktar Arsenal blickarna mot nästa önskeförvärv, som är Yann M’Vila. Rennes vill ha omkring £15 miljoner för den franska landslagsmittfältaren M’Vila (The Mirror).

Manchester United är beredda att betala £15 miljoner för PSV Eindhovens Kevin Strootman (The Mirror).

* * *

Tottenham visar intresse för Swanseas manager Brendan Rodgers. Swansea är dock inte beredda att ge upp honom billigt, då de kräver £5 miljoner i kompensation för att eventuellt släppa honom (The Daily Express, The Daily Star).

Manchester City kommer att sälja spelare i sommar. Den bortglömde Roque Santa Cruz, som har två år kvar på sitt feta kontrakt värt £90 000 i veckan, kan lämna för blott £1,5 miljon. Wayne Bridge, som tjänar lika mycket som Santa Cruz men har kortare tid kvar på sitt kontrakt, är till salu för bara £1 miljon, men de kräver £10 miljoner för Emmanuel Adebayor. Tottenham vill gärna köpa loss Adebayor, men hans enorma lön på £175 000 i veckan utgör ett stort hinder för att en permanent övergång ska kunna genomföras. Carlos Tevez förväntas också säljas, samtidigt som Edin Dzeko också kan komma att lämna klubben i sommar. Juventus ligger närmast till hands för Dzeko (The Daily Star).