[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Derbys talangfulla mittfältare Will Hughes ryktades till Liverpool i det nyligen stängda sommarfönstret. Då var Metro först ut, och The Independent tillade att klubbarna var nära en överenskommelse. Med facit i hand kan man konstatera att Hughes inte skrev på för Liverpool i sommarens fönster.

Idag uppger Metro att Hughes fortfarande är ett ’target’ för Liverpool. Brendan Rodgers uppges ha instruerat scouten Barry Hunter att fortsätta följa tonåringen, som har inlett starkt i the Chanpionship den här säsongen.

Enligt Metro är Liverpool villiga att betala omkring £6 miljoner för Hughes, men kan tänka sig att gå uppemot £10 miljoner om vissa prestationsbaserade bonusar uppfylls. Detta kan exempelvis handla om A-landslagsspel för England, som alltså i så fall skulle innebära att Liverpool ger en extra slant. Om Hughes uppfyller allt skulle Liverpool således betala £10 miljoner i slutändan.

Rodgers vill signa Hughes i januari, men Arsenal och Manchester City är också ute efter intresserade U21-landslagsmannen. Liverpool kan även tänka sig att samarbeta med Derby – ett samarbete som skulle innebära att Championship-klubben får låna spelare av LFC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Köp men fokus på rätt sak nu, en tung värvning! Men av allt att döma så utesluter inte det ena det andra.

  2. Jag tycker det är ett bra köp, ca 10 miljoner är helt klart ett försvarbart pris. Om han floppar kan vi fortfarande få tillbaka ungefär 4-5 miljoner och inte gjort nån jätte förlust. Tycker även det är bra att ha några engelsmän i truppen och när det faktiskt finns en talang som ser ut att kunna bli nåt tillgänglig tycker jag vi ska satsa! Ryktas ju även (som vanligt) att han är lite Liverpool supporter…

  3. Gillar denna typen av värvningar när vi går efter de absolut största talangerna inom engelsk fotboll innan de hamnar i storklubbar, ett plus såklart att Will Hughes är uttalad Liverpool-supporter.

    £8-10 tycker jag absolut att han är värd sett till att han redan håller en hög nivå, ordinarie i Derby och en del av U21-landslaget trots sin unga ålder, men framförallt sett till hans potential.