Liverpool är intresserade av Tottenhams Tom Huddlestone. Det var Comolli som hämtade Huddlestone till Spurs och nu tror sig fransmannen kunna locka honom till Liverpool. I dagsläget dras Huddlestone med en fotskada som håller honom borta tills december (The Mirror).

Liverpool och Manchester City visar intresse för Inters back Cristian Chivu, som blir free agent nästa sommar (TalkSPORT).

Liverpool och Arsenal är beredda att buda på Fiorentinas mittfältare Juan Vargas – och den italienska klubben är mer än villiga att sälja peruanen. Fiorentina vill ha 15 miljoner euro för Vargas, men de engelska klubbarna är bara beredda att betala 10-12 miljoner euro. Inter, Juventus och Lyon är också intresserade av Vargas (Firenzeviola.it)

* * *

Juventus är intresserade av Antonio Valencia (TalkSPORT).

Inter försöker sälja Wesley Sneijder för att finansiera nyförvärv. Manchester United och Chelsea har blivit uppmuntrade att buda på holländaren, som Inter hoppas få åtminstone £30 miljoner för (Sportmediaset).

Arsenal och Manchester City scoutar Marco Reus (Kicker).

Arsenal och Lyon vill värva Ryad Boudebouz, vars nuvarande kontrakt med Sochaux går ut nästa sommar. Parterna verkar inte komma överens om ett nytt kontrakt och en försäljning i januari framstår som allt mer trolig (L’Equipe).