Enligt både The Mirror och The Daily Mail ser Liverpool ut att göra klart med Roy Hodgson inom kort och offentliggöra rekryteringen under nästa vecka.

Hodgson är styrelsens första val, trots att både Kenny Dalglish och Manuel Pellegrini har uttryckt ett starkt intresse för jobbet, menar tidningarna. Pellegrini uppges även ha träffat representanter från Liverpool – inklusive Dalglish – på ett hotell i London för att diskutera en eventuell flytt till Liverpool.

Tidningarna hävdar att Liverpool har etablerat kontakt med Fulhams ägare Mohamed Al Fayed rörande en flytt för Hodgson. Al Fayed vill absolut inte bli av med engelsmannen, men sägs ha accepterat att Hodgson kommer att flytta till Liverpool.

5 kommentarer
 1. VAFAN TA PELLEGRINI OM DET ÄR NU SÅ ATT HAN ÄR INTRESSERAD

 2. Vem vill du se som Liverpools nästa tränare? Tror inte att du uttalat dig något kring det 😉

  • Nino, Jag tycker att i princip alla som ryktas till klubben är bra managers. Pellegrini, Svennis, Hodgson. Vet dock inte hur bra Dalglish är, han har ju inte varit manager på många år.

 3. Dalglish styrka är att han har stor kännedom om klubbens alla spelare (inklusive reservspelare och u18) och om klubben i övrigt. Jag tror att han vet precis vilka styrkor och svagheter som dagens Liverpool har.

  Jag tror att Dalglish låg bakom värvningen av exempelvis John Barnes, Peter Beardsley och John Aldridge som ju var några hyfsade spelare i Liverpool-tröjan.

  Sen oavsett vem som tar över så tror jag att Dalglish kommer att finnas där och hjälpa till.

  • Dalglish har bara gamla meriter att referera till. Klart att han känner till mycket om spelarna som finns i klubben nu, men man kan säga detsamma om i stort sett alla klubbens nuvarande ledare. Jag är övertygad om att erfarna managers som Hodgson, Pellegrini etc också har oerhört bra koll på Liverpools svagheter respektive styrkor. Tror dessutom att det kan vara bra att ta in någon utomstående som inte är involverad i alla intriger som verkar finnas i klubben.

Kommentarer är stängda.