Enligt The Liverpool Echo är Roy Hodgson beredd att intensifiera jakten på en anfallare, som han hoppas ska ta bort en del av bördan från Fernando Torres. För tillfället står ju spanjoren för en oerhört stor del av Liverpools mål, och klubben behöver ytterligare en anfallare som producerar.

Faktum är att Torres och David N’Gog är de enda renodlade anfallarna i truppen, och att Torres är skadedrabbad. Hodgson har fortfarande förhoppningar om att Torres ska kunna spela mot Arsenal, men samtidigt vill han inte stressa tillbaka superstjärnan, eftersom det skulle kunna få en negativ effekt på sikt.

Tidningen nämner inga namn på vilka anfallare som kan tänkas bli aktuella, men min gissning är att Liverpool kommer att ha omkring £20-25 miljoner att köpa en anfallare för när Javier Mascherano har sålts och Christian Pulsen köpts. Men givetvis kan förutsättningarna ändras drastiskt om klubben byter ägare.

Hur som helst, några exempel på anfallare i prisklassen £12-25 miljoner (svårt att säga exakt hur mycket Liverpool är beredda att lägga) är Fernando Llorente, Diego Forlan, Oscar Cardozo, Luis Fabiano, Asamoah Gyan, Bryan Ruiz, Carlton Cole, Loic Remy etc.

6 kommentarer
  1. Asamoah Gyan eller Fernando Llorente hoppas jag på! Llorante heter ju även torres i efternamn:) Anfallspar: Fernando Torres———Fernando Torres 😀 btw tror inte Forlan håller i england nu heller!

  2. när du sätter upp dom där alternativen så är ju Forlán den man helst vill se i Pool-tröja, men skulle inte bli ledsen om Llorente kom heller..

  3. Lorente lockar helt klart mest av de namnen, stor target och fortfarande utvecklingsbar.

  4. Av dom du nämner så tycker jag att Llorente och Remy känns mest spännande, visst Forlan har haft en super säsong men han har testat england förrut.. Dessutom är både Llorente och Remy fortfarande i början på sina karriärer, Forlan håller säkert ett par säsonger till på hög nivå..

  5. framtiden heter Romelu Lukaku dock vill inte han flytta på sig förens han är 18-19

Kommentarer är stängda.