Enligt den argentinska tidningen Diario Olé är Liverpool och Barcelona överens om en affär som innebär att Javier Mascherano flyttar till Barca för Alex Hleb + 15 miljoner euro.

Tidningen hävdar att affären kommer att bekräftas inom de närmaste dagarna.

Mascherano har inte gjort någon hemlighet av att han vill lämna Liverpool, och att Barcelona vore en klubb som han gärna skulle flytta till.

Hleb, 29, gjorde som bekant stor succé för Arsenal i Premier League innan han flyttade till Spanien för två år sedan, men där nere har han inte varit lika framgångsrik. Nu kan vitryssen alltså vara på väg att återvända till England.

4 kommentarer
  1. Hleb vore inte dåligt tillskott, skulle verkligen vilja se honom i LFC tröjan!

  2. Vilken position skulle Hleb kunna spela på i vår startelva undrar jag?

  3. Han kan få svårt att ta en startplats i toppmatcherna men han skulle tillföra något vi saknade förra säsongen: Bredd. Kan han vara lika lurig som han var i Arsenal så tycker jag att han är en tillgång. I år kommer vi att kunna ha ett starkt lag på plan oavsett om någon är skadad eller avstängd och dessutom ha en bänk med spelare som kan förändra en matchbild om det låser sig. Nu saknas det egentligen bara en bra anfallare och en stabil vänsterback.

    GO REDS!!!

  4. Start elvan är bra utan Hleb, men alltid bra att ha backup då viktiga spelare behöver vilas. Man kan inte förvänta sig att han ska ta en startplats heller. Men 12m är för lite + spelare. Hosta upp mer Barca!

Kommentarer är stängda.