Alldeles nyss intervjuades en bitter Tom Hicks av Sky Sports News.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbbEvNJK6KU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yPi5pwXGunM[/youtube]

8 kommentarer
 1. Ganska roligt det med när han säger att han är besviken och arg……tänker han inte på de miljontals pool fansen som de har gjort besvikna och arga genom alla dessa år…..tycker näsan växer på han snabbare än pinoccios gjorde…..

 2. Jävla internet-terrorister! 😉

  Han kan ju ha en poäng i att det kunde finnas bättre köpare. Nu verkar man ju ha slagit till när man kunde, istället för att ta det bästa budet. Men jag antar att det viktigaste var att få klubben såld.

 3. Jag tror raka motsatsen Olof.

  Med tanke på hur arg och förbannad som Hicks är, så tror jag att vi har hittat den ägaren som är alldeles utmärkt för oss!
  Hicks skiter fullständigt i om vi får en ägare som kan ge oss världsklasspelare och en ny arena. Det enda han bryr sig om är att få snuskigt bra betalt eftersom han räknade med att det här skulle bli hans livs bästa investering. När han spottar ur sig alla lögner än en gång så kan man inte kalla det för en poäng, för inget det han säger stämmer. Förutom mail-bombningen då, som faktiskt gjorde en skillnad! Tänk om ingen hade gjort de, då hade vi varit i exakt samma position som vi var i maj (då de förnyade lånen) och Hicks hade fortsatt att pressa ur dem sista punden ur vår klubb.

  Sedan är han förbannad på alla Liverpoolfans för att dem gjorde så att hans son gjorde sig till åtlöje inför hela världen när han blev sparkad. Och det måste även svida att han förlorat mot en amerikan och att han vet hur populära som NESV är bland Red Sox-fans.

  Nej, jag går inte på det den här gången Mr Hicks. Välkomna NESV!

 4. Hejdlöst vilken dålig reporter. Det finns ju massor av saker han kan ställa Hicks mot väggen för och argumentera mot, men han nöjer sig med att låta honom svara med lögner.

 5. Blir fruktansvärt arg när jag ser denna video, visst vi pratar om fans och att de vill att klubben ska gå bra, men denna kille har mer eller mindre blivit tvingad till att göra en mångmiljard förlust så man kan inte mer än tycka synd om honom.

 6. Varför tycka synd om han, han har antagligen lurat till sig ett antal miljader som ingen vet om så han kan gått göra en förlust också. Han borde vetat hur han skulle sköta klubben så att den INTE skulle bli fördärvat.

 7. Förstod han inte vad han gav sig in på när han köpte liverpool, så tycker ja också synd om honom. Men gråta ut i pressen vinner han inga sympatier av mig för, hade de satsat som de lovade från början kanske de hade fått sina 800 milj. Men de går inte att driva ner ett ”företag” i botten o tro att man ska tjäna massa pengar på de.

  • Jag förstår inte riktigt hur Hicks kan sitta och säga att en försäljning inte borde ha varit bråttom, att klubben går bra ekonomiskt osv… Det var ju massa miljoner minus senaste bokslutet och det lär inte bli bättre utan CL-spel.

Kommentarer är stängda.