Lille vill signa Joe Cole på permanent basis – någonting som göra att Eden Hazard hamnar i Liverpool. Cole skulle kunna användas i en eventuell affär för den extremt eftertraktade Hazard, som verkligen inte skulle bli billig, då Lille vill ha mer än £35 miljoner för honom. Ytterst få klubbar, som Manchester City, Real Madrid och Chelsea kan konkurrera om spelare i den prisklassen, men Liverpool vill också vara med i leken. Liverpool har försökt värva Hazard i åtminstone tre säsonger och är alltjämt angelägna. Det faktum att Cole trivs i Lille – och att de vill ha honom – kan alltså komma att öppna dörren för en transfer som tar Hazard till Liverpool (The Mirror).

Alberto Gilardino ryktas vara på väg till Liverpool (Calciomercato.it).

Milan och Roma vill signa Pablo Zabaleta (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Gilardino nej tack… In med Soldado istället killen är ju glödhet…

 2. Ja till hazard, men zidane tar honom till real marid tyvärr.

 3. Gillar inte alls ryktena om Gilardino och Montolivo. Dom är inte direkt unga löften längre, 29 år respektive 26 år.

  Vad jag tycker om Eden Hazard kan ni nog gissa er till, vore ju såklart en drömvärvning. Frågan är om vi inte ska betala den prislappen som krävs för honom, det är ju en världsklasspelare vi får som kommer vara bra i många år framöver. Och kan Joe Cole inkluderas så kanske priset kan gå ner något. 🙂

  Kanske är jag något enögd när jag skriver detta, men om jag vore Hazard så skulle jag inte ta klivet direkt från Lille till någon utav top-5 klubbarna i världen. Han är ung och har tid att mellanlanda i en top-20 klubb först. 🙂

 4. Montolivo har lätt 4-5 år kvar på hög nivå, sedan kommer han ha 3-4 år kvar att spela i Serie A och därefter blir det kanske 1-2 år där han lyfter lite lön och några inhopp. Kan han skriva ett 3-4 årskontrakt med LFC och komma för 3-4 miljoner pund så har vi gjort en superbra värvning.

 5. Vad jag menar är att det kryllar ju inte direkt utav italienare som lyckats i Premier League senaste åren. Närmast i minnet ligger Rolando Bianchi, Alberto Aquilani och Andrea Dossena. Sedan finns det självklart undantag i denna fråga men har dom kommit upp i 25+ i ålder så vet jag inte om dom har lika lätt att anpassa sig.

  Vad jag främst vill trycka på med Montolivo, är väl att han faktiskt varit ordinarie i Fiorentina under X antal säsonger nu och aldrig riktigt blommat ut till en världsspelare trots bra omgivning. Visst, han är landslagsman, men av vad jag har sett av honom så har jag inte alls blivit imponerad, även om han gjorde ett snyggt mål i sista gruppspelsmatchen i förra VM:et.

  Har svårt att se att Montolivo skulle vara lösningen på våra kreativa problem på mittfältet, snarare att han skulle bli en Aquilani-typ som skulle ha problem med tempot. När vi värvade Aquilani så var han till och med en rätt så löpstark ”box-to-box” spelare i Roma men inte ens han mäktade med den engelska ligan.

  Jag förstår tanken om att göra en ”fyndvärvning” men likväl måste han ha lön, och framför allt, ta någon annan spelares plats. Har mestadels sett Montolivo centralt, och där tycker jag inte han tar plats, har hellre Shelvey där faktiskt. Vore bättre att fynda en brittisk kantspelare i form utav Matt Jarvis från Wolves eller Chris Brunt från WBA nu i januari. 🙂

 6. Säger bara Gianfranco Zola 🙂

  Tycker det är väldigt orättvist att såga Aquilani egentligen, han hade under säsongen han spela här näst flest assist (hur mycket fick han spela…) och jag tycker att de matcher han fick spela var han bland de bättre, detta kommer jag ihåg var lite av den allmänna uppfattningen på forumen runtom. Samspelet mellan han, Torres och Gerrard gav oss på en gång en helt annan dimension.

  Förstår tanken, känner dock inte det är positionen som behöver prioriteras men likväl den som behöver göras något åt. Montolivo skulle kunna vara en perfekt länk i en övergångsperiod mellan Gerrard och Shelvey/Hendo. En grej som Aquilani får mycket kritik för är att han inte hade tempot, det må vara att Adam känner till det men inte fan hänger han med. Matchen mot Chelsea är enligt mig hans bästa, då var han med i tanken och kompensera sin långsamhet med huvudet istället. Det är dock ingen centralmittfältare som jag tror regelbundet vinner de svårare matcherna, tror att Montolivo kan vara ett hett alternativ faktiskt nu när det känns mer och mer avlägset att Gerrard kommer tillbaks. Alternativet skulle väl vara att försöka flytta in Hendo och se vad han kan göra ifrån platsen som alla säger att han hör hemma på, killen har åtminstone speed i benen men är han stark nog?

 7. Matt Jarvis har ju varit helkass denna säsong och knappt fått något speltid.
  Chris Brunt tycker jag är något bättre men långt ifrån Liverpoolklass!

 8. ES:

  Är du allvarlig? Chris Brunt. Herregud. Instämmer med Miller att Jarvis har varit kass också.

  Efterlyser kreativitet!

 9. bspringsteen,

  Nu pratar jag tillfälliga lösningar under avdelningen ”fyndvärvningar” som jag tror skulle kunna vara bra truppspelare. Vi ska på lång sikt såklart ha in kvalitet, och det tror inte jag att t.ex. Montolivo skulle tillföra.

  Sen skall jag vara helt ärlig och säga att jag inte sett lika mycket utav Jarvis och Brunt denna säsong, men jag blev faktiskt imponerad av dem förra året. Brunt har ju en riktigt bra vänsterfot och är rätt fysisk i sitt spel, Jarvis stod ju för en hel del assist med sitt kreativa spel förra året och debuterade ju i Engelska landslaget. Men om det är så att han fått mindre speltid i år så ska jag såklart inte försvara honom 😉

  Kanske inte är så väl genomtänkta värvningar, men vore helt klart ok truppspelare till en billig peng. Men det är väl därför jag är en vanlig arbetare, och inte värvningsansvarig i Liverpool också, haha 🙂

 10. Skulle mera kalla dom här ”panikvärvningar” och det är just det Liverpool måste lägga av med att värva medelmåttor för en billig peng. Ska vi värva in dom här två hade vi lika gärna kunnat behålla Poulsen och Babel för dom håller ungefär samma klass tycker jag.

 11. Förstår inte hur folk kan säga att Aqua är en sån flopp.
  Killen va skadad när han värvades och fick få chanser men när han spelade så såg man ju verkligen att han hade grymma kvaliteter. Hade han velat och fått stanna i år så hade han garanter levererat.