Liverpool och Inter följer Auxerres unga mittback Willy Boly. 20-åringen har etablerat sig i Auxerres försvarslinje den här säsongen (Gazzetta dello Sport).

Juventus planerar att buda på Riccardo Montolivo i januari, men de får konkurrens av Liverpool som betraktar italienaren som en potentiell fyndvärvning. Montolivo vägrar att överhuvudtaget förhandla om ett nytt kontrakt med Fiorentina och hans nuvarande går ut efter säsongen (Gazzetta dello Sport).

Liverpool och Chelsea följer Benjamin Corgnet, som har gjort en riktigt bra säsong i Dijon. Corgnet har gjort 6 mål på 13 matcher den här säsongen (France Football).

Lyon är beredda att offra Aly Cissokho för att förbättra klubbens ekonomi (L’Equipe).

LA Galaxy är en av flera MLS-klubbar som vill värva Didier Drogba. Galaxy, som ser ut att tappa David Beckham, är beredda att erbjuda ivorianen £5 miljoner om året. Den stenrika ryska klubben Anzhi är också intresserade, men Drogba vill gärna skriva på ett nytt tvåårskontrakt med Chelsea och förhandlingar har pågått under flera månader (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Vore kul med Montolivo! Kommer komma väldigt billigt och kan vara en bra länk mellan det gamla och det nya mittfältet under en övergångsperiod.

  2. Går det några rykten om Roberto Soldado? Förstår inte att det verkar vara så tyst om honom.

  3. Vad har hänt med McCarhty i wigan? missat något eller är han inte aktuell efter Hendersons intåg?

    • Andrén, McCarthy har inte varit riktigt lika bra den här säsongen. En innermittfältare känns väl rent allmänt mindre aktuellt i och med Adams & Hendersons intåg.