Måste säga att jag blev grymt imponerad av tre bortaspelare i gårdagens match mellan Manchester United och CSKA Moskva.

Jag syftar på målvakten Igor Akinfeev, samt mittfältarna Alan Dzagoev & Milos Krasic.

Ni som har hängt med på bloggen vet förstås redan att Dzagoev, 19, är ett hett namn för många europeiska storklubbar.

Gårdagens drömmål har förstås inte försämrat Dzagoevs chanser att hamna i en av de allra största europeiska klubbarna.

Akinfeevs namn är väl inte heller helt överraskande i sammanhanget. Han har trots allt rent allmänt rankats som en av världens mest lovande målvakter sedan segern i UEFA-cupen 2004/2005.

Trots skador har han redan samlat på sig 163 matcher för CSKA samt 37 A-landskamper vid 23 års ålder. Mycket bra, speciellt med tanke på att han är målvakt.

Krasic kanske är den minst hypade av trion. Jag blev väldigt imponerad av honom igår, och har blivit det även i tidigare matcher. Serben skapar målchanser ur ingenting.

Helt enkelt en oerhört bra kreativ kraft, som kan spela på antingen kanterna eller som släpande anfallare. Igår spelade han högermittfältare och hade lekstuga med Man Uniteds vänsterbackar, ja, de använde sig ju av flera stycken under matchen, då Evra blev inbytt.

78716_milos-krasic-1

Jag är övertygad om att Krasic, 25, kommer att vara en av de mest eftertraktade spelarna i januari. CSKA går skit i ligan och en övergångssumma omkring 10-15 miljoner euro förefaller vara trolig.

I dagsläget är AC Milan hetaste ryktet var gäller Krasic.

1 kommentar
  1. alltid gillat krasic ända sen sverige mötte serbien på träningsmatch. den här trippeln och luis suarez eller mata då har vi en grym offensiv

Kommentarer är stängda.