Suck!

När Ryan Babel målade, och några minuter efter, såg det ut som att Liverpool skulle knipa en extremt efterlängtad seger i Lyon.

Men ödet ville annorlunda.

Lyon satte upp sin skalliga brassemittback på topp, vilket ledde till räknefel bland Liverpools mittbackar.

Normalt sett hade Rafael Benitez taktiska motmanöver varit att kasta in en till mittback. Spanjoren verkade dock inte våga låta sin landsman Daniel Ayala hoppa in. Kanske inte så konstigt, men ändå.

Med ett bättre mittbacksalternativ på bänken är jag övertygad om att Liverpool hade vunnit den här matchen. Ibland uppstår oväntade scenarion i matcher och då upptäcker man oväntade brister i truppen.

Även extra irriterande att just Lisandro Lopez gjorde 1-1-målet. Den pajasen filmade hur mycket som helst under i stort sett hela matchen. Dessutom gick domaren på det.

I 77:e matchminuten var Lopez inblandad i en närkamp. Och föll, som vanligt. Men det var första gången under matchen som domaren inte blåste när han ramlade… Bättre sent än aldrig, domarjävel. Hur kan domarna gå på en bluff som Lopez?

Är dock mest frustrerad över Liverpools spel, och som sagt oförmåga att kunna stänga matchen när man tar ledningen vid ett så sent skede.

Måste  självklart prisa Babels mål, som var fantastiskt.

Återstående matcher i Grupp E:
24/11 Debreceni – Liverpool
24/11 Fiorentina – Lyon
09/12 Liverpool – Fiorentina
09/12  Lyon – Debreceni

Nu tyder allt på att det blir Europa League för Liverpool, tyvärr. Det här utgångsläget är alldeles för dåligt.

1 kommentar
  1. Tyckte att liverpool spelade uruselt igenom hela matchen. Babels mål var snyggt men han fick ett läge till att sätta dit den men missade. Lloris var dum i huvudet räddade allt i första halvlek surt!

Kommentarer är stängda.