Med en bakgrund i både Everton och Manchester United och med en spelstil som endast Mourinho & Big Sam kan älska – har Marouane Fellaini blivit en minst sagt ogillad spelare i Liverpool-kretsar.

Möjligtvis är inte Fellaini, vars kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen, ogillad av alla i Liverpool. Enligt L’Equipe, som brukar vara en helt okej källa, har Liverpool lagt fram ett 3-årskontrakt till belgaren.

L’Equipe nämner att andra intressenter också finns. Det ska handla om Besiktas, Monaco och PSG.

* * *

Liverpool uppges även vara intresserade av en annan kommande Bosman-spelare i form av Shakhtar Donetsks brasse Bernard. Det är Gazetta dello Sport som hävdar detta.

Den numera 25-årige Bernard har bland annat 14 A-landskamper för Brasilien på sin meritlista.

7 kommentarer
 1. Haha Fellaini? Måste vara någon journalist som haft tråkigt och vill starta upp ett otroligt löjligt rykte bara för att se om någon går på det.

  Bernard däremot hoppas jag på! En grymt bra spelare med brasiliansk teknik som också är hårt jobbande efter alla år i Ukraina.
  Hoppas att det ryktet stämmer!!

  • Kingpin: Eller någon agent som vill skapa stora rubriker för sin klient. PSG är ju också ett ganska konstigt rykte i sammanhanget, med tanke på vilka högprofilerade spelare de brukar köpa nuförtiden.

 2. Vilka yttrar eller strikers tror ni är aktuella för LFC för att kunna rotera med Mané/Salah/Firmino? Är Bernard en sådan? Ämnar Klopp lita på spelare som Dom Solanke, Danny Ings, Harry Wilson, Sheyi Ojo, Ben Woodburn, Ryan Kent etc?

  • Dave: Ja, Bernard skulle kunna vara en sån, men jag tror det dyker upp någon mer högprofilerad som typ Lemar.

 3. Fellaini passar in i Liverpool lika mycket som jag skulle göra.

  • Pär, är du free agent? 🙂

Kommentarer är stängda.