Bournemouth-spelaren kan hamna i storklubb.

I skymundan av topplagen och deras dominanta spelare har Ryan Fraser gjort en strålande säsong i Bournemouth. Den tidigare så ojämna skotten har levererat hela 7 mål och 14 assist i Premier League den här säsongen. Nu kan 25-åringen flytta vidare till någon av ligans stora drakar.

Enligt The Independent har Fraser bara 1 år kvar på sitt kontrakt och kontraktsförhandlingarna mellan parterna har strandat, vilket innebär att Bournemouth kan tvingas sälja i sommar. Prislappen ligger på £30 miljoner – ingen enorm summa på dagens marknad – men likväl en hög summa för någon som blir tillgänglig på Bosman om ett år. Prislappen är delvis en konsekvens av att Bournemouth måste betala Aberdeen 20% av övergångssumman.

Independent uppger att Arsenal vill signa Fraser och kommer att konkretisera sitt intresse efter Europa League-finalen. Arsenal hoppas kunna köpa honom för mindre än £30 miljoner, särskilt eftersom Manchester United inte är intresserade av honom, trots rykten om motsatta.

Independent hävdar att Liverpool har kollat på Fraser, men att man till skillnad från Arsenal inte kan erbjuda honom regelbunden speltid, vilket gör Arsenal till favoriter om hans signatur.

* * *

Ett till rykte kommer från Neil Jones på GOAL, som uppger att Liverpool överväger att ta in West Hams veteranmålvakt Adrian, som blir kontraktslös i sommar.

* * *

Enligt Liverpool Echo har Rafa Camacho tackat nej till Liverpools kontraktsförslag. Detta gör att LFC är beredda att sälja honom för £10 miljoner.

* * *

Mer från Liverpool Echo är att Sheyi Ojo har skrivit på ett nytt 5-årskontrakt med Liverpool.

Ojo kommer att lånas ut nästa säsong också – Glasgow Rangers uppges vara intresserade av att ta in honom. Steven Gerrard känner honom förstås väl från sin tid i Liverpool.

2 kommentarer
  1. Räknas Fraser som egen produkt?

    • Nej. Då måste man ha spelat 3 fulla säsonger innan 21 års ålder, och Fraser hann inte gjorde det i.om att han kom till England som 18-åring. Någon får gärna rätta mig om jag har fel.

Kommentarer är stängda.