[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Jon Flanagan har gjort succé under den här säsongen. 21-åringens nuvarande kontrakt går ut sommaren 2015 – men Brendan Rodgers vill naturligtvis förlänga ytterbackens kontrakt.

Flanagan_2

Enligt The Liverpool Echo sa Rodgers:

Jon will be given a new contract – no question. Come the summer he’s got another year so he will definitely be given a new deal.

He has been outstanding. It’s great when you see a young player develop like that.

You can see the confidence he has now. He has made himself an important member of the squad.

Flanagan har spelat 26 A-lagsmatcher för Liverpool.

* * *

Benficas manager Jorge Jesus har medgett att Liverpool är intresserade av Rodrigo. På en direkt fråga om Liverpools intresse för Rodrigo svarade Jesus: ”Det är normalt. Varje Benficaspelare är i rampljuset. Ligan är full av spelare av hög kvalité så det är normalt att andra klubbar är intresserade. Rodrigo är inne i en bra period (The Daily Mail).

Liverpool befinner sig i ’pole position’ för att signa Benficas anfallare Rodrigo och man är på väg att buda £25 miljoner för honom (The Daily Express).

* * *

Manchester United, Chelsea och WBA var några av de PL-klubbar som hade scouter på plats i matchen mellan Benfica och Tottenham. Uniteds scouter granskade Ezequiel Garay och Guilherme Siqueira (The Daily Mail).

2 kommentarer
  1. Klart Flanni Alves ska ha förlängt, var lite skeptisk mot att ha honom som förstaval men tycker att han funkar utmärkt på båda kanterna. Har växt enormt med ansvaret han fått. Dock så tycker jag att slutprodukten och sista passningarna ibland brister plus att han väger lite för lätt i vissa närkamper. Ge honom en backup-roll bakom en mer rutinerad herre, så kommer han växa ut till nästa storback för oss. Där vi inte direkt briljerat efter att Arbeloa och Finnan lämnade oss.

    • Han är väl egentligen inte förstavalet? Johnson och Enrique är de som ska starta om det inte är skador och avstängningar.
      Och han har väl en back-up roll med en mer rutinerad spelare (Johnson) framför sig?
      Så det är precis som du vill, bara att skador på framförallt Enrique har gjort att Flanno får spela mer än vad som var tänkt.

Kommentarer är stängda.