Liverpools stjärnspelare Roberto Firmino har hamnat i trubbel med rättvisan efter att ha kört bil med alkohol i kroppen. Detta skriver Chris Bascombe i The Telegraph.

Firmino greps under de tidiga timmarna av julafton efter att ha stoppats av polis i centrala Liverpool. Brassen kommer behöva besöka domstol den 31 januari för att få sin dom – samma dag som Liverpool förövrigt möter Chelsea på Anfield.

Det är underförstått att spelaren genast gjorde klubben och Jürgen Klopp medvetna om omständigheterna kring hans gripande, och Liverpool kommer nu låta den rättsliga processen ha sin gång innan klubben lämnar någon kommentar om situationen.

Trots gripandet kommer Firmino att vara tillgänglig för spel i morgondagens möte mot Stoke City på Anfield. Firmino förväntas starta matchen men det återstår att se hur detta påverkar hans prestation på planen.

3 kommentarer
  1. Dåligt gjort av firmino hoppas klubben agerar också

    • Tycker inte han ska straffas av klubben, det får polisen och domstolen ta hand om. Det klubben ska göra nu är att hjälpa honom om han har problem. Visst fan är det inte acceptabelt det han gjorde men klubben måste vara där och hjälpa och inte få honom att känna som om hela världen vänt han ryggen.

      Om han har ett problem behöver han hjälp, om det va ett misstag så behöver han vägledning så att detta aldrig händer igen.

  2. Känner spontant att det förmodligen är ganska vanligt i Sydamerika att folk kör efter några glas, givetvis så ska han veta om att det inte är lika lagar i England får hopas det inte blir någon större grej av det. Sen får vi verkligen hoppas att han inte missar matchen mot Chelsea.

Kommentarer är stängda.