Arsenal ligger nära till hands för Lorients anfallare Kevin Gameiro, men Liverpool och Tottenham är också intresserade av 23-åringen, som skulle gå på omkring £10 miljoner (Metro).

Liverpool vill värva Mirko Vucinic. Man överväger att buda 25 miljoner euro på den 27-årige anfallaren (Itasportpress).

Liverpool står längst fram i den kö av klubbar som vill värva Johan Elmander i januari. 29-åringen skulle kosta omkring £5 miljoner (The Mirror).

Palmeiras är beredda att sälja den hetlevrade anfallaren Kleber. Liverpool har tidigare visat intresse för brassen, och kan möjligtvis vara intresserade nu också, även om LFC helst vill värva en fysiskt stark anfallare som komplement till Fernando Torres. Man har spanat in CSKA:s targetman Tomas Necid, som uppfyller just de kriterierna (The Daily Mail).

7 kommentarer
  1. Vi kan ju göra en ”city” o köpa alla o sen se vem som presterar 😉

  2. Kmr elmander då kmr jag spy rakt ut. Sämsta spelaren i ett landslag som ändå får spela.

  3. Det finns ingen av de spelarna som får det att vattnas i mungiporna på mig i alla fall, möjligtvis Vucinic men jag tycker inte han är värd de pengarna. Elmander är ju bara kass och den fällan hoppas jag inte vi går i.

  4. Jo jävlar vad kass han är när han ligger i toppen av skytteligan i Premier League. Dessutom spelar han i ett mittenlag, så han har inte några världsstjärnor bakom sig som levererar kanonpassningar hela tiden.

    Tydligen finns det två st som läser en fotbollsblogg men kan ingenting om fotboll…

  5. Altså, hade Elmander varit engelsman tror jag fler hade varit positiva för honom. Själv är jag kluven. Känns verkligen som en Hodgson värvning och inte enligt det som ägarna sagt. Men under ägarnas kategori har det väl egentligen inte ryktas om någon anfallare?

    • Pepano, både Gameiro och Necid som också omnämns i inlägget borde väl passa in i NESV:s strategi med unga spelare. Men om du menar unga brittiska anfallare är det väl bara Wickham som ryktas, åtminstone litegranna…

  6. Visst, han har gjort det bra nu i ett par månader, men det är bara en tidsfråga innan han går tillbaka till målsumparens roll!

Kommentarer är stängda.