Aj, så snopet det var att kamma hem noll poäng från den här matchen.

Det såg ju så bra ut. Mål av Skrtel. Skapade chanser, men dessvärre likväl missade chanser, främst i form av Torres och Maxi. Sådan ineffektivitet har man uppenbarligen inte råd med.

Matchens sista halvtimme utvecklades till en mardröm. Först gjorde N’Gog precis hur man inte ska mura – straff. Som tur var missade Defoe, kanske mycket tack vare att Reina agerade skickligt, bör tilläggas.

Sedan sprang Modric ifrån både Leiva och Carragher – herregud vad stillastående de var i den situationen – och spelade in mot Crouch, som dock inte hann sätta dit foten, eftersom Skrtel hann före. Skrtel dubbel målskytt. Säg vad ni vill, men jag tycker att Skrtel måste kunna styra ut den bollen till hörna.

Vid ställningen 1-1 borde Liverpool självklart ha haft en straff när Kuyt blev kapad. Om matchen hade spelats på Anfield hade domaren naturligtvis blåst straff i det läget, men hemmaplan är som bekant en faktor på vilken nivå som helst, inklusive elitnivå.

På slutet hände det som inte fick hända. Carragher blev olyckligt skadad (axel ur led, första rapporterna säger att han blir borta i en månad) – in med greken, som inte ens hann värma upp – långboll på Crouch, som letade sig fram till Lennon på grund av ett väldigt dåligt försvarsspel av Konchesky – mål Tottenham.

2-1 till Spurs. Ridå ner för Liverpool.

Bäst i Liverpool var enligt min mening Glen Johnson och Raul Meireles.

11 kommentarer
 1. Värt att notera att domaren dömde till tottenhams fördel hela tiden så jävla surt….

 2. Håller med Peter om att det fanns situationer då domaren blåste väldigt tveksamt. Vi kunde lika gärna ha fått straff två gånger, men då blåste han inte.

  En riktigt bra match av Liverpool ändå, och det var grymt orättvist att vi skulle förlora faktiskt. Men vi har bara oss själva att skylla egentligen. Vi borde ha ledat med både 2 och 3 noll i halvtid, men avsluten satt inte där dom skulle. Det som jag tänkt på framförallt är att vi aldrig lyckas få fram bollen till någon av våra spelare efter att vi kommit förbi vår ytterback. Varje gång vi kommit förbi på kanten så kommer den ALLTID för långt, eller om den spelas efter backen, till en motståndarback.

  Bara att bryta ihop och komma igen, spännande med FA-cup mot Man U också!

 3. Hodgson måste väck, man kan inte gå med 45 minuter kvar och försöka försvara 0-1 ledning mot ett lag som spurs på borta plan vi gav bort dom där poängen likadant som arsenal gjorde förra veckan mot dom.

 4. Men snälla det är inte Hodgson vi ska skylla på om någon vi ska skylla på är Torres. Meireles, Kuyt mm serverar honom på silverfat varje gång och vad gör han jo istället för att skjuta letar han efter en straff vad gör han utanför straffområdet jo han trillar utan andledning för att hitta sig en frispark. Ärligt talat med den spelstilen som Torres har visar inte att han är seriös fotbollsspelare. Förrut stod han på benen och gjorde fantastiskt jobb nu suger han.

 5. Dom må ha missat sina chasner men ROys taktik och tänk kommer aldrig vinna titlar, du kan inte gå in i en andra halvlek med din inställningen och taktik vi hade vi gav ju praktiskt taget bort dom där poängen oavsett om torres/maxi missar sina lägen så spelade vi rent skit i andra. man kan inte backa hem i 45 minuter.

  Roy har inte fattar att han är i en klubb som ska vinna 9 av 10 matcher och gå in med en inställning att vinna 12 av 10 matcher så att säga DETTA är inte fullham du coachar mister Roy.

 6. Det som slog oss var Spurs löpstyrka och snabbhet, båda målen kom på grund av deras snabba mittfältare och vårt långsamma försvar. En snabb vänsterback och kanske en snabb mittback behövs i januari för att vi ska kunna försvara oss mot lag som Spurs. Innefektiviteten var den andra saken som fällde oss, om Torres och Maxi bara hade skjutit istället för att hålla på med massa komplicerade saker hade vi nog vunnit. Skyll inte på Roy.

  • Andwa, Japp, Spurs farligaste vapen är ju det som Liverpool inte har dvs snabba yttrar och en targetman.

 7. Jag tycker vi gjorde en väldigt stabil match, innan matchen hade jag faktiskt sagt att vi skulle förlora stort, mycket tack vare Bale/Lennon, men lite drygt 5 minuter in i matchen förstod jag att vi inte skulle ge oss utan en riktigt fight. Tyvärr så lyckas Tottenham göra mål i 92a minuten, syndabock tycker jag faktiskt att Maxi blir. Han måste sätta friläget han får.
  Torres.. Varför ser du så seg ut? herregud, han kom ju förfan fri 2-3 gånger under matchen, men han såg så seg ut, jag vill inte att vi säljer honom, men han måste verkligen rycka upp sig, annars kanske han ska agera inhoppare och förstå att han också måste kämpa?
  Iallafall, till domaren…. Jag tycker verkligen att domaren var KATASTROF (!!!!!!) igår..
  Jag är inte den person som skyller på domaren så fort vi förlorar, men herregud igår.. Kuyt skulle haft straff, tottenham skulle och fick också en straff (som Defoe brände).
  Men hur fan kan han inte ge Kuyt en straff? Jag säger inte att vi skulle sätta straffen, men det skulle vara jävligt rättvist att få EN.

  • LFC, Kan ju vara så att Torres får lite för mycket speltid, att han hade behövt vila mer med tanke på sin skadehistorik. Men Roy har inte överflöd på andra klassanfallare i truppen så han har inte mycket till val än att matcha Torres.

 8. Det är ju vida känt att Atkinson hatar Liverpool.
  Då är det tjänstefel av PL att låta han döma våra matcher.

  Jag tycker att vi spelmässigt gjorde en av säsongens bästa matcher, men som flera tidigare sagt så måste vi sätta sådana frilägen som Maxi och Torres fick.

  Får nu hoppas att vi tar med oss spelet till Steaua Bucuresti matchen på torsdag.

Kommentarer är stängda.