[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Tidigare idag skrev som bekant spanska Sport att Liverpool har gett Victor Valdes ett kontraktserbjudande. Under kvällen fortsatte den brittiska pressen på den inslagna vägen och leverera oväntade transferrykten.

* * *

Roberto Martinez vill värva Joe Allen till Everton. Martinez var manager i Swansea när Allen gjorde sin A-lagsdebut för klubben och vill alltså återförenas med sin forna adept. Allen har bara startat 7 PL-matcher den här säsongen, vilket har noterats av Martinez. Det är inte omöjligt att Brendan Rodgers kan komma att acceptera en sommarförsäljning av Allen, men han kommer inte att reas ut. Liverpool betalade £15 miljoner för walesaren, som dessutom har flera år kvar på sitt kontrakt, och Everton skulle behöva betala uppemot £10 miljoner för att köpa loss honom i sommar. Det har gått 22 år sedan Everton senast köpte en spelare från Liverpool – den gången köptes Gary Ablett för £750 000 (The Mirror).

Kommentar: Can’t see it happen.

* * *

Det är allmänt känt att Yevhen Konoplyanka var nära att hamna i Liverpool i januari. Det gjorde han dock inte – och nu är Tottenham angelägna om att signa honom i sommar. Spurs tror sig kunna norpa Konoplyanka, som skulle kosta omkring £15 miljoner (The Mirror).

Kommentar: Det är väl ingen vild gissning att Konoplyanka troligtvis kommer att välja den klubben som kan erbjuda CL-spel.