Jose Enrique närmar sig en flytt till Liverpool, då LFC och Newcastle kommer allt närmare en överenskommelse på £6 miljoner. Enrique är en av flera Newcastlespelare som har kritiserat den egna klubben på sistone (The Telegraph).

Hull har budat £500 000 för Daniel Ayala. Samtidigt har Leicester erbjudit Damien Plessis provspel. Den sistnämnde dumpades nyligen av Panathinaikos (The Daily Mail).

Leicester har tagit in Damien Plessis på provspel. Fransmannen dumpades nyligen av Panathinaikos (The Mirror).

Inter har accepterat Manchester Uniteds bud på Wesley Sneijder. Det återstår att se om United och Sneijder kan komma överens om kontraktsvillkoren (The Mirror).

Paris SG är beredda att buda £18 miljoner på Dimitar Berbatov (The Mirror).

Arsenal, Spurs och Stoke visar intresse för Joey Barton (Skysports.com).

* * *

QPR är intresserade av Joe Cole, men mittfältaren måste acceptera en massiv sänkning av sin nuvarande lön på £110 000 i veckan för att en flytt ska kunna genomföras (The Times).

Milan Jovanovic och Anderlecht är äntligen överens om kontraktsvillkoren (Nieuwsblad).

Liverpool visar intresse för Dynamo Kievs vänsterback Gerson Magrao. 26-åringen värderas till £5 miljoner, men det är oklart om han skulle få arbetstillstånd i Storbritannien, då han helt saknar landskamper (TalkSPORT).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Kan inte låta bli att tänka tanken på vad Svennis hade kunnat göra med LFC. Vet att han kanske inte drog jämt med Carra & Steven (om det ryktet stämmer) men han bygger just nu ett super intressant Leicester.

  Hade varit skoj att se den mannens enorma kontaktnät nyttjas i LFC.
  Sen tycker jag att han är en medelmåttig match coach men ett proffs i lagbygge.

  Förstå mig rätt, vill inte ha in han nu men hade föredragit Svennis före Roy.

 2. Svennis värva ju bara en massa avdankade bäst före datum lirare.
  Inget vi vill ha i vårt Pool!

 3. Jag följer alla spekulationer och rykten som du gör Pelle, jag undrar bara varför du inte postar Marko marin ? Du kan inte ha missat det. Är dom opålittliga??

  • Daniel, Jag kan ju ha missat det, men om det står på Fanatix, Caughtoffside etc så postar jag det inte…

 4. Ge oss en mittback nu Pelle;) I alla fall ett trovärdigt rykte.

 5. Kalle: Hur kan du ens tänka på ny manager? Vi har King Kenny!

 6. fan med, det var från FANATIX, så no go alltså? det var just det jag behöver, en kvickfotad ytter som mata eller marin, hoppas vi klipper till på någon av dom innan silly season är över!

 7. Hur gick det för Liverpool förra gången King Kenny var manager för klubben?
  Att han var en grym målskytt vet jag men hur var han som manager?
  Har för mig att han var spelande manager, stämmer det?

 8. Jag säga att han vann ganska mycket med Liverpool när han var manager. Har för mig att han vann ligan tre år i rad och fa cupen 2 År. Sen var han tränare för blackburn år 1995 där han vann ligan med de. Senare var han tränare för Celtic där han vann ligan med de. Så man kan inte påstå att han har dåligt CV.

 9. Kenny var spelande manager mellan 1985- Februari 1991, under dessa 5,5 säsonger vann LFC ligan 3 gånger (-86, -88 och -90) och 2 FA-cup segrar (-86 och -89). De säsonger som man inte vann ligan kom LFC 2.a (-87 efter Everton och -89 och -91 efter Arsenal).

  Dessutom var Kenny manager för Blackburn 1991-1995. Första året plockade han upp Rovers i högsta divisionen igen och de 3 följande säsongerna slutade med följande plaseringar, 4a (-93), 2a (-94) samt seger (-95).

  Från Januari 1997-1998 var Dalglish manager för Newcastle under sin första halv säsong förde Kenny upp ”Skatorna” till en 2a plats bakom Man U. Den första hela säsongen i N.U. blev dock en flopp visserligen nådde man FA-cup final mot Arsenal och kvalifiserade sig där igenom för cupvinnarcupen men en 13e plats i ligan var en stor besvikelse för Newcastle och Kenny blev också ersatt av Gullit inför nästa säsong.

  KK var även manager för Celtic under våren 2000, här blev det en andra plats bakom Rangers i ligan och seger i skotska cupen.

  Så mesta dels uppgångar även om det finns en och annan dal i KKs manager karriär

 10. Bra text, Mackan!

  Varför slutade Kenny som manager för Liverpool? Det var före min tid och jag har aldrig läst om det…

 11. Jag måste bara säga att jag fullkomligt älskar de värvningar som KK har gjort. Brittiska spelare ligger mig varmt om hjärtat så att se Carroll, Downing, Henderson och Adam i Liverpool är för mig en ren fröjd.

  Visst låter det såklart mer stjärnspäckat om vi värvat spelare som Mata, Agüero eller Hazard men om brittiska spelarna under KK’s ledning får lära sig att spela fotboll ”The Liverpool Way” så ser jag ingen anledning till att de skulle göra mindre succé.

  Ett tydligt exempel på denna typ av fotboll är i returmatchen hemma på Anfield mot Real Madrid för något år sedan i CL då vi vann med 4-0. Såna stunder njuter man verkligen av och hoppas verkligen att vi får se Pool göra många sådana matcher iår!

 12. KK orkade inte med mer efter L4, han besökte offrens familjer, började dricka mer o mer för att orka, tog ett enormt ansvar då. Kroppen tog slut för honom =/ Han jobbade stenhårt med justice for the 96

 13. Det pahel antagligen menar är Hillsbrough katastrofen som skedde i April 1989 på Hillsbrough Stadium i Sheffield. Där 96 Liverpool fans miste livet i FA-cup semin mellan Liverpool – Nottingham F.

  Kenny tog detta mycket hårt och gick igenom en personlig kris efter detta. Vilket gjorde att han helt enkelt inte orkade tänka på fotboll överhuvud taget till slut och därför slutade som manager för LFC i Februari 1991. Han ersattes då av Graeme Souness.

  L4 är mycket riktigt postkoden till den del av Anfield (Området) där Anfield arena ligger.

 14. Precis, efter katastrofen så fylldes L4(Anfield) eller egentligen the Kop med blommor, halsdukar osv för de 96 som dog, organisation heter HJC eller nåt, och det jobbade han stenhårt med

 15. Stämmer pahel HJC som står för Hillsborough Justice Campagin heter organisationen som kämpar för rättvisa för de 96. Organisationen är fortfarande aktiv och kommer med all säkerhet så vara tills rättvisa är skipad.