. . .

Aspas

Liverpool närmar sig en värvning av Iago Aspas för £7,7 miljoner och Tiago Ilori ser ut att följa hans fotspår till Anfield. Detta rapporterar James Pearce på Liverpool Echo. 

The Echo avslöjade förra veckan att Celta Vigo och Liverpool var överens om en övergångssumma och nu har även personliga detaljer nått sitt mål.

Det återstår några mindre detaljer i övergången innan 25-åringen får klartecken att flyga till Merseyside för en läkarundersökning.

De röda räknar dock inte med några problem och Aspas bör under de närmaste 48 timmarna att bekräftas som Brendan Rodgers andra  värvning den här sommaren.

. . .

Tidningen skriver även att Liverpool är i förhandlingar med Sporting, då de vill säkra värvningen att Tiago Ilori.

Echo säger att de fått uppgifter om att LFC lagt ett bud runt £3 miljoner för den 20-årige försvararen, som för närvarande är på internationellt uppdrag för Portugal  i Toulon Tournament i Frankrike.

De röda är alltmer övertygade om att de kommer att kunna slutföra affären med Sporting (som är i behov av pengar) och Ilori, som har aviserat sin vilja att gå med i klubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vart tog säsongskommentarerna för spelarna vägen?

 2. Jag tog bort dom tillsvidare. Så fort pelle kommer tillbaka med en uppdatering så kommer det ligga längst upp igen. Dont worry 🙂

 3. Tveksam till om Aspas verkligen kommer att gå in i elvan och gör han inte det så kan vi lika gärna satsa på de talanger vi har i klubben. Kalla mig pessimistisk men jag gillar inte denna värvningen…luktar för mycket Riera/Antonio Nuñez.

  • Blanda inte in Nunez i detta. Han var ju värdelös.

 4. Denna värvningen känns verkligen lovande, tror han kommer göra väldigt bra ifrån sig. Det som han har presterat i ett bottenlag i spanska ligan på egen hand är anmärkningsvärt bra. Ska bli intressant att se hur mycket han lyfter med ännu bättre lagkamrater omkring han.

  Tycker dock att Liverpool borde sälja Borini om de får ett bud på cirka 10 miljoner och uppåt så borde de acceptera.

 5. Aspas har snittat ett mål var tredje match de säsonger han har spelat i A-laget. Ganska bra målsnitt för att spela i ett sämre lag.
  Känslan säger dock att om han är så pass bra att spela i ett PL lag som vill slåss om 4:e platsen så borde fler vara med och buda.
  Men samtidigt kanske Liverpool inte kan attrahera bättre spelare eftersom vi inte är ett topp 4 lag just nu och spelar inte i europa.

 6. Hoppas verkligen inte ” Tiago Ilori ” är vår nya mittback.
  Det är en bänkvärmare antar jag ?

  Vart är greken eller nån klass back ?

  YNWA

  • Ilori blir bara en backup.

 7. Aspas har fått intresse från andra håll men valde LFC vad jag har förstått?

  • Ja, stort intresse pga hans finfina säsong i Celta.

 8. Jag litar fullt ut på BR och hans scouter. Känns som att vi hittat massor med fler seriösa värvningar nu än på länge.

  Dessutom så är jag väldigt nöjd med vad jag sett utav Iago. Tror han kommer passa bra in.