Den omskakande övergången från Liverpool till Fiorentina har inte slagit väl ut – nu agerar talangen.

Förra sommaren var inte särskilt händelserik ur ett LFC-perspektiv. Därför kunde en reservlagsspelares omtumlande övergång bli en av de mest omskrivna transfersopporna under transferfönstret.

För det var som bekant under minst sagt märkliga och omskrivna former som Bobby Duncan bytte Liverpool mot Fiorentina. Hans agent Saif Rubie – tidigare mest känd för några mindre intelligenta tweets – pratade väldigt öppet om hur illa Liverpool behandlade Duncan. Den påstått dåliga behandlingen bestod av att Liverpool begärde en marknadsmässig övergångssumma för Duncan.

Till slut hamnade Duncan, 18, i Fiorentina. Där har han inte heller fått någon speltid i A-laget. Han har gjort 4 mål i diverse lag under A-laget under säsongen, men senaste målet kom i oktober och han har dessutom åkt på ett rött kort. I många matcher har Duncan varit petad i Fiorentinas Primavera-lag.

Idag rapporterar Liverpool Echo att Duncan har kickat Saif Rubie. Från och med nu kommer han att representeras av German SportsTotal agency; vi kanske kan anta att han letar ny klubbadress i Tyskland?