[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool fortsätter att scouta Hoffenheims brasse Roberto Firmino. Enligt tyska Bild hade Liverpool scouter på plats för att granska Firmino i Hoffenheims match mot Mainz. Även AC Milan, Inter och Schalke hade scouter som kollade på mittfältaren.

* * *

Det råder kaos i Ukraina, men fotbollen ligger inte och sover. Häromdagen pratade Dnipros president Ihor Kolomoyskyi med den ukrainska TV-kanalen ’2+2’.

Där klargjorde Kolomoyskyi att Tottenham är intresserade av Konoplyanka – och att han hade valt Spurs om han hade varit i spelarens kläder: – Jag har kontakt med Tottenhams president. Jag pratar med honom, sa Kolomoyskyi.

– Han är intresserad av Konoplyanka. Vi befinner oss i ett skede av förhandlingarna och kanske är nära att skriva ett kontrakt om Yevhen går med på det, fortsatte Kolomoyskyi.

– Jag hade valt Tottenham – London – inte Liverpool. Det är bara matcher en eller två gånger i veckan, och annars måste han ha någonstans att leva. Jag tror att livet i London är att föredra framför Liverpool. avslutade en bitter(?) Dnipro-president.

* * *

Bacary Sagna vill ha £20 miljoner för att stanna i Arsenal. The Daily Mail skriver att Sagna kräver ett treårskontrakt värt £90 000 i veckan samt en ’signing-on fee’ på £6 miljoner för att förlänga kontraktet med Arsenal.

Arsenal ska å sin sida ha erbjudit Sagna ett tvåårskontrakt med samma lön som han får nu, det vill säga £60 000 i veckan. Parterna befinner sig således långt ifrån varandra i kontraktsförhandlingarna.

* * *

Många var förvånade när Hulk flyttade från Porto till Zenit. Nu uppger den ryska tidningen Izvestia att Hulk kan komma att lämna Zenit i sommar. Klubbens styrelse ska ha kommit överens med Hulk om att han kan flytta om ett bra bud kommer.

2 kommentarer
  1. Hur kan man resonera att Spurs är den bättre klubben att gå till? Liverpool är den bättre klubben av dem båda. Den enda positionen där Spurs har bättre/mer spelare på är just yttermittfältar platserna. Så om han väljer Spurs så väljer han ju inte bara det sämre laget på många fronter utan han väljer ju även det laget där konkurrensen på hans plats är som störst och det finns en stor risk att han inte får speltid.
    Liverpool behöver i viss mån Konoplyanka, det gör inte Tottenham…

    • Ganska dålig anledning för klubbyte, att det är tråkigt att bo i Liverpool. Visst, Liverpool är inte London men det är inte Skara-nivå heller. Känns inte som att Tthm är speciellt lockande fotbollsmässigt nu för tiden, inget kul spel och en tränare som mest känns tillfällig.

Kommentarer är stängda.