Delph

Delph vill gärna flytta till Liverpool, medan Real Madrid jagar en av våra spanska talanger.

Fabian Delph har tackat nej till Aston Villas kontraktförslag värt £50 000 i veckan. Delphs kontrakt går ut efter säsongen och han inväntar en position som free agent, då han kan se över sina alternativ. Liverpool och Tottenham bevakar situationen och Delph skulle gärna flytta till någon av de klubbarna (GOAL.com).

* * *

Real Madrid har intensifierat sitt intresse för Liverpools talangfulla mittfältare Pedro Chirivella (The Daily Mail).

Arsenal, Newcastle och Crystal Palace är intresserade av Bafetimbi Gomis, som har en utköpsklausul på £7 miljoner i sitt kontrakt med Swansea (The Daily Mail).

* * *

West Ham och Sunderland vill signa Jean Makoun, som är tillgänglig för blott £1 miljon (The Mirror).

WBA, Crystal Palace och Sunderland kollar på Branns mittfältare Stephane Badji, som har en utköpsklausul på £750 000 i sitt kontrakt med norrbaggarna (The Mirror).

* * *

Roberto Mancini vill hämta Cruzeiros talangfulla defensiva mittfältare Lucas Silva till Inter. Hans prislapp ligger på 10-12 miljoner euro, men det finns även fler intressenter, som exempelvis Real Madrid (Sky Italy).

Goran Pandev kan lämna Galatasaray i januari. Torino, Valencia och Sevilla är intresserade (Sky Italy).

Inter visar intresse för Ezequiel Lavezzi (Sky Italy).

Fiorentina är intresserade av att värva Alexandre Pato (La Nazione).

* * *

Relaterade länkar:

Talangprofil: Lucas Silva

3 kommentarer
  1. Så om Real släpper Bale mot Chirrivella så är det väl helt ok byte men jag gissar att han kommer lämna gratis.

    • Knappast gratis, han har ju kontrakt med Liverpool. Finns egentligen ingen anledning att släppa honom såvida han inte pushar på extremt hårt för en flytt eller Real Madrid framför ett fint bud. I synnerhet med tanke på att han är en defensiv mittfältare och A-laget är i stort behov av en sådan. Valencia blev väldigt förbannade när Liverpool värvade honom.

    • Tänkte mest bara att det Real vill ha det tar dom vare sig vi vill eller inte. Nu kanske han sitter på ett 5års kontrakt men har han 1-2 år kvar bara och Real ryktas vilja ha honom så får vi nog nöja oss med kaffe pengar tyvärr för alla verkar vilja gå dit vare de får spela eller inte.

      Hur har han utvecklats sedan han kom till Liverpool? Har han potential så kanske de redan nu skulle slussa in honom till Alaget och kanske få några minuters speltid, han kanske får en boost av detta likt Sterling.

Kommentarer är stängda.