Newcastle är intresserade av Dele Alli. Egentligen hade de tänkt att vänta tills i sommar, men på grund av stort intresse för tonåringen kan det bli så att de gör ett seriöst försök att norpa honom redan den här månaden. Liverpool är en av de klubbar som utgör konkurrens om Allis signatur. Han värderas till £7 miljoner. Alli vill stanna i MK Dons resten av säsongen, men ett alternativ för Newcastle skulle kunna vara att köpa honom nu och låna ut honom till MK Dons resten av säsongen (The Sunderland Echo).

* * *

Aston Villa är villiga att sälja Fabian Delph för £4 miljoner den här månaden, eftersom de inte vill tappa honom på free transfer efter säsongen. Liverpool och Tottenham är angelägna om att värva Delph. Tottenham tros inte vara villig att matcha hans lönekrav på £60 000 i veckan, men deras inställning kan ändras under transferfönstret slutskede, då i synnerhet om de lyckas skeppa spelare. Liverpool betraktar Delph som en potentiell ersättare till Steven Gerrard och kommer troligtvis att erbjuda högre lön, men spelaren tros föredra en flytt till Spurs (The Mirror).

Liverpool, Manchester City och Tottenham kan komma att intensifiera sitt intresse för Jay Rodriguez under transferfönstrets slutskede. Rodriguez har missat över 9 månader på grund av en knäskada, men hoppas kunna göra comeback nästa vecka – och de tre intresserade storklubbarna inväntar utgången (The Mirror).

* * *

Manchester United är ytterst nära att värva den österrikiska mittbacken Aleksandar Dragovic. Han ser ut kosta €20 miljoner att köpa loss från Dynamo Kiev (Sport Net, Laola, Kronen Zeitung).

1 kommentar
  1. Hoppas inte vi låter något annat lag ”sno” Dele Alli.

Kommentarer är stängda.