De senaste uppdateringarna är högst upp i inlägget...

* * *

* * *

Manchester United har kontaktat Ajax rörande Daley Blind, som troligtvis kommer att flytta efter VM. Southampton har frustrerat United i förhandlingarna om Luke Shaw genom att kräva mer än £30 miljoner för tonåringen, men på grund av Blinds mångsidighet kan det bli så att både Shaw och Blind hamnar i United. Liverpool och Borussia Dortmund är också intresserade av Blind (The Mirror).

Barcelona vill inte sälja Cristian Tello. Istället har klubben beslutat sig för att låna ut Tello - och Everton ligger närmast till hands (The Mirror).

* * *

Everton är nära att göra klart med Steven Caulker (Sky Italy).

Newcastle har blivit erbjudna möjligheten att signa Steven Caulker, som vill lämna Cardiff, och har en utköpsklausul på £8 miljoner. Newcastle jobbar hårt för att få in nyförvärv, men deras prioriteter är en yttermittfältare samt en anfallare. En mittback kan dock bli aktuell om Newcastle säljer Mapou Yanka-Mbiwa (The Evening Chronicle).

* * *

* * *

Officiellt klar övergång: Costel Pantilimon har skrivit på för Sunderland. Han ansluter på free transfer.

* * *

Fiorentina försöker signa Ricardo Rodriguez, vars prislapp ligger på 10-15 miljoner euro. En affär kan underlättas av att Wolfsburg är intresserade av Fiorentinas unga anfallare Khouma Babacar (Sky Italy).

Liverpool och Borussia Dortmund visar konkret intresse för Daley Blind, som Ajax vill ha mer än 12 miljoner euro för (De Telegraaf).

* * *

Officiellt: Ronald Koeman är ny manager för Southampton.

* * *

Liverpool kommer att överväga att återuppliva sitt intresse för Ricardo Rodriguez om man inte lyckas värva Alberto Moreno (The Daily Mail).

Liverpool och Sevilla har väldigt svårt om att komma överens om en övergångssumma för Alberto Moreno och ligger en bra bit ifrån varandra i förhandlingarna, trots att Sevilla tidigt gav Liverpools tillåtelse att prata direkt med Moreno. Detta kan få Liverpool att rikta blickarna mot Marcos Rojo istället. Rojo kan vara tillgänglig för omkring £10 miljoner (The Mirror).

Liverpool är väldigt nära att göra klart med Dele Alli som kommer att flytta för omkring £3 miljoner (The Mirror).

Alli

7 kommentarer
 1. Läste att Liverpool har hört av sig angående Daley Blind, och att man skulle kunna få honom för £10 mille. Känns spontant som ett bättre köp en Moreno, men Blind kan ju även vara en one hit wonder. Har inte sett honom tillräckligt i Ajax för att veta ifall han håller bra klass.

  Synd annars att Rakitic inte var sugen på PL, verkar ha kostat så lite som £15 mille när Barca köpte honom. Det hade varit en riktigt bra förstärkning!

  Sedan hoppas jag att vi gör ett seriöst försök med att få Alexis Sanchez till oss, jäklar vilket anfall vi hade mönstrat 🙂

 2. Rodríguez var riktigt bra för Schweiz häromdagen och vad jag sett av honom måste han vara en av de bästa ytterbackarna offensivt i världen. Helt fantastisk! Kanske bör jobba på defensiven men känns stabilare än Moreno.

  Off topic; läckta bilder om spelschemat tyder på att vi har Arsenal hemma första omgången. Bra eller dåligt?

 3. Lallana kanske kommer nu när Southampton fått ny manager! *hoppas*

  • Ja jag har varit negativt inställd till Lallana men när jag har sett honom nu på slutet så syns det vilken fantastisk spelare det är.
   Skulle passa väldigt bra in i vårt spelsätt.
   Tycker han är värd pengarna!

 4. Äntligen lite Rodriguez rykten. Jag är helt övertygad om att det här är vänsterbacken vi ska satsa på! Han har en grym vänsterfot! Kommer göra succé i Liverpool! Med en så vass offensiv vänsterback, kan vi spela 4-4-2 med diamant mittfält utan att tappa i styrka på vänsterkanten. Den här uppställningen skulle för mig vara riktigt vass:
  Mignolet
  Flanagan, Lovren, Sakho, Rodriguez
  Gerrard
  Henderson Lallana
  Sterling
  Sturridge Suarez
  Med den här bänken: Vorm, Can, Wisdom, Skrtel, Coutinho, Borini, Lambert
  Riktig uppgradering från förra året…

 5. Guidetti kommer att gå till Southhampton. Just sayin’.

 6. Hoppas Guidetti går nånstans där han får speltid.

Kommentarer är stängda.