_____

Officiellt bekräftade övergångar:

– Hulk från FC Porto till Zenit
– Axel Witsel från Benfica till Zenit.
– Michael Owen från kontraktslös till Stoke City.
– Raul Meireles från Chelsea till Fenerbache.
– Jorge Martinez från Juventus till Cluj (ettårslån).
– Lass Diarra från Real Madrid till Anzhi.

* * *

Australiensisk media har under en längre tid rapporterat att Juventus-ikonen Alessandro Del Piero är klar för spel i Australien och mer specifikt för klubben Sydney FC.

Det var tänkt att Del Piero skulle presenteras för australiensisk media imorgon, men nu ikväll så rapporterar italienska Football Italia att det har skett en ”chock twist” i affären, då Liverpool har kommit in med ett sent bud för Del Piero.

Andra klubbar som har gett Del Piero ett erbjudande är Sion och Southampton. Southampton var en riktig möjlighet då Juve-ikonen sagt flera gånger att han gärna skulle vilja uppleva att få spela i Premier League.

Fortsättning lär följa…

* * *

* * *

Aaron Lennon har skrivit på ett nytt 4-årskontrakt med Tottenham.

* * *

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Helt OK värvning på ett år kanske. Antar att han är väldigt dyr i drift och kan bli ännu en flopp där Liverpool betalar alldeles för mycket lön på en enskild spelare. Annars är nog Del Piero en spelare som fortfarande kan stänka in ett och annat mål på ren rutin.

  2. Liverpool kommer inte erbjuda ens i närheten lika bra kontrakt som andra klubbar så han måste verkligen vilja spela för klubben om detta ska bli av.