Enligt The People krävdes det ett personligt telefonsamtal från självaste Kenny Dalglish för att Raheem Sterling skulle bestämma sig för att flytta till Liverpool istället för något av de andra alternativen, som uppges ha varit Manchester United, Manchester City, Arsenal och Fulham.

Tidningen menar att Arsenal, Fulham och City också bjöd på 15-åringen, medan Uniteds ungdomsansvarige Brian McClair scoutade Sterling i dennes två senaste ungdomsmatcher för QPR.

Liverpool var dock spelarens första val och man lyckades nå en affär värd £750 000 på direkten, och ytterligare eventuella tillägg beroende på hur framgångsrik Sterlings Liverpoolkarriär blir.

* * *

Chelsea är intresserade av Pepe Reina, skriver The People.

Enligt tidningen beror Chelseas intresse på Petr Cechs något tveksamma form, samt andramålvaktens Henrique Hilarios inkompetens, och Reina betraktas som det bästa alternativet.

Roman Abramovich uppges vara beredd att betala £20 miljoner för Reina.

7 kommentarer
 1. Huh? Cech’s dåliga form? Cech har ju räddat Chelsea 3 matcher i rad, innan han blev skadad..

  • Jag håller med, men det var vad The People skrev, inte min åsikt.

 2. Hoppas att Reina visar samma lojalitet som Torres och Gerrard gjort och stannar.

  Reina har räddat oss i många matcher.

  • Ja, det är bara att hoppas, och jag tror att han är en lojal spelare.

 3. Hej..

  Undrar om vad du tror om Liverpools ungdomsverksamhet? Det lilla jag har läst tyder på att saker börjat röra på sig efter att Steve Highway slutade.

  Kanske en svår och ospecifierad fråga, men din blogg visar ju med all tydlighet att du är ett orakel vad gäller Liverpool:).

  • Det är fråga som kräver ett omfattande svar som jag ska försöka besvara i natt alternativt imorgon.

 4. Finns inte en chans att Reina spelar i en annan PL-klubb. Reina är en av Rafas mest lojala spelare(han har ett helt gäng runt sig iofs) och det finns inte på kartan att han skulle vilja lämna eller att Pool skulle ens överväga en försäljning.

Kommentarer är stängda.