[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Fler uppdateringar kommer senare!

* * *

Liverpool är väldigt nära att signa Willian. Under de senaste dagarna har Newcastle gett sig in i jakten på Willians signatur, men ’Anfield sources’ tror att LFC kommer att lyckas signa brassen för £15 miljoner (The Mirror).

Liverpool vill signa Groningens 16-åriga anfallare Richairo Zivkovic, som har gjort en stark säsongsinledning. Groningens direktör Hans Nijland sa nyligen att alla holländska toppklubbar vill ha Zivkovic, men att Liverpool också är där varje vecka och tillade att LFC vill signa honom (The Mirror).

* * *

Liverpool vill göra en ’marquee signing’ innan transferfönstret stänger. Man försöker signa Willian – men om man misslyckas har man en lista över backup-alternativ. På den listan återfinns Leandro Damiao, som gärna vill flytta till Europa (The Sunday People).

* * *

Nu rapporterar spanska källor att Aly Cissokho är i princip klar för Liverpool.

http://twitter.com/XimoVCF/status/368833496757706753

* * *

På presskonferensen inför Stoke-matchen medgav Brendan Rodgers att han fortfarande är ute efter en ny mittback men tillade: “it has to be the right one” (The Liverpool Daily Post).

Efter matchen mot Stoke fick Rodgers en fråga om Willian…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Fan vad skönt nu är det bara Sakho och Willian kvar.
  Men jag undra en grej Pelle jag fattar inte hur alla experter tippar på att Arsenal ska komma bland de 4 bästa för hur DÅLIGT de har värvat och hur de spelar.
  För man kan bara titta mot Aston Villa det var verkligen ingen kvalité och alla bara skyller på straffar och domaren men Aston Villa var bra

  • Arsenal tenderar att komma topp 4, oavsett hur dåliga transferfönster de gör. Det är väl mest därför som folk tippar de där 🙂

 2. Någon annan en jag som tycker Liverpools hemma målvaktsställ är extremt fult?

  • Själv så tyckte jag det var rätt snyggt faktiskt 🙂

 3. Woot ? Willian för 15 ? De lär ju vara rena kapet om de går igenom!!

  • Ja, det låter väldigt konstigt… Men jag vidarebefodrar bara vad The Mirror skriver i sin artikel.

  • Men The Mirror är knappast nåt trovärdigt.

  • Det ska vara €25m de började förhandlingarna på, inte €15m

  • menade pund inte euro, var lite för tidigt på morgonen bara…

 4. Alltså ett anfall med:
  Sturridge
  Willian-Suarez-Coutinho
  Låter för bra för att vara sant. En fantastisk kvintett. Skulle vilja påstå det är vassare än
  Uniteds anfall.

  • Instämmer! Det anfallet slår uniteds, tycker endast RVP är något att ha i Uniteds anfall, om nu Rooney lämnar alltså. Fattar inte hur Welbeck kan få så mycket speltid i England, Sturridge är ju så mycket bättre än honom!

 5. man börjar bli lite nervös nu, vill inte ta ut något i förskott men willian och suarez på kanterna, sturridge centralt och coutinho som 10a. Helvete vilken offensiv de hade varit

 6. Kanske värt o lägga ett skitbud på Falcao nu om han måste lämna. 35-40m pund. Sänk lönen rejält. Varför inte liksom..

  • Men det oklara är att Monaco inte omfattas av Frankrikes skatteregler så jag förstår inte varför Falcao har lackat ur på Frankrikes skatteregler.

  • Just nu skattar spelarna i Monaco i stort sett ingenting men franska ligan tycker det är orättvist så de vill att om Monaco ska vara kvar i franska ligan så ska franska skatter gälla.
   Presidenten gick väl ut med ett förslag för att rädda ekonomin som går ut på att de som tjänar över en miljon om året ska få skatta 90%.
   Vet inte om det har klubbats igenom.

  • Ja i Frankrike. Monaco har ju fått betala en straffavgift till franska förbundet för att kompensera detta har jag för mig, alltså bör det inte påverka spelarna direkt.

   Men jag är osäker på om det inte går att komma runt det där. Tror knappast att Cavani gick till PSG för att tjäna 1 miljon om året…

  • Ibland kommer spelarna runt det genom att ha en inskriven nettolön (istället för bruttolön) i kontrakten. Då spelar det ingen roll om skatterna höjs eller sänks i landet som de verkar i. Jag har hört rykten om att PSG har skrivit vissa sådana kontrakt de senaste åren, just eftersom det har varit en lite ’oklar’ politisk situation i den bemärkelsen att skatterna förväntades höjas (och har höjts nu…).

  • Det måste ju bli brutalt dyrt för PSG isf, det här med FFP är inget som verkar bli av med andra ord?

  • Kan jämföras med Fotbollskanalen, de har inga egna källor, utan denna är tagen från The Mirror och sedan översatt till svenska.

   Du ser ryktet längre upp i det här inlägget..

  • Mycket medveten om de, syftade mer på tidningarnas trovärdighet.

  • Den är väl okej. Men i just det här fallet handlar det nog snarare om scouting, än någon sommarvärvning.

  • Ofta handlar trovärdigheten mer om vilken journalist som har skrivit artikeln än vilken tidning som den är publicerad i. Vissa tidningar har särskilda Merseyside-journalister som har gedigna källor, men även andra journalister (som inte har det…).