[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Atalantas 15-årige talang Christian Capone vill flytta till England – och tonåringen ser ut att hamna i Liverpool – då han förväntas välja spel i Reds framför andra alternativ. LFC planerar att signa Capone i sommar, men reglerna innebär att man inte kommer att kunna hämta italienaren till England förrän han fyller 16 år i april 2015. Kompensationssumman kommer dock att bli minimal (The Mirror).

* * *

Chelsea kan kommer att få flera avstängningar på grund av deras beteende i samband med 1-2-förlusten mot Sunderland. FA studerar den sarkastiska intervju som José Mourinho gjorde efter matchen, samtidigt som hans assistent Rui Faria nästan säkert kommer att bli avstängd för sitt aggressionsutbrott i samband med Sunderlands matchavgörande mål. Dessutom kan den viktige mittfältaren Ramires bli avstängd i fyra matcher för sin fula aktion där han armbågade Sebastian Larsson helt utanför spelet. I samtliga tre fall inväntar FA domarrapporterna innan några åtgärder kommer att vidtas (The Mirror).

* * *

Southampton kommer inte att sälja Adam Lallana billigt. I synnerhet inte eftersom 25% av övergångssumman kommer att gå till Bournemouth (The Mirror).

Barcelona känner sig säkra på att deras överklagan kommer att få FIFA att ta bort transferembargot. Barcelona vill signa David Luiz, som borde gå på £25 miljoner (The Mirror).

* * *

Diego Costa är anfallaren som José Mourinho vill ska förstärka Chelsea nästa säsong (The Daily Mail).

Laurent Koscielny har inlett nya kontraktsförhandlingar med Arsenal, trots att tre år återståer av hans nuvarande kontrakt. Arsenal är beredda att höja mittbackens veckolön till £90 000. För tillfället har Koscielny en veckolön på £50 000, men trots intresse från Liverpool, Manchester United och några utländska storklubbar kommer han att förlänga med Arsenal om de lyckas komma överens om ett nytt kontrakt (The Daily Mail).

Arsenal är hoppfulla om att Bacary Sagna ska förlänga sitt kontrakt. Sagnas kontrakt går som bekant ut efter säsongen och han har ryktats hett till Manchester City, Liverpool, Inter, PSG och Galatasaray (The Daily Mail).

Manchester United hoppas rekrytera Edinson Cavani, trots hård konkurrens från Manchester City och Chelsea. Att införskaffa Cavani vore ingen billig historia för United, som skulle tvingas betala en övergångssumma på omkring £50 miljoner samt en veckolön på omkring £300 000. Glazers är dock beredda att investera hela £220 miljoner på nya spelare – och har gett klartecken att göra ett seriöst försök att signa Cavani (The Daily Mail).

Det är osannolikt att Newcastle kommer att lyckas köpa loss Loic Remy när denne utlåning till Skatorna är över. Remy vill till en klubb som ska delta i Champions League, vilket är till fördel för intressenter som PSG och Monaco. Arsenal och Spurs är också intresserade, men det är oklart om de kommer att spela i CL nästa säsong (The Daily Mail).

Newcastle är intresserade av att värva tillbaka Demba Ba (The Daily Mail).

Tottenhams ordförande Daniel Levy vill gärna signa Adam Lallana (The Daily Mail).

West Ham hoppas signa Micah Richards i sommar (The Daily Mail).