[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool kommer inte att köpa loss Aly Cissokho på permanent basis (ESPN).

Liverpool och Arsenal vill värva tonårstalangen Maxime Lopez, men han har beslutat sig för att stanna i Marseille (La Provence).

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Benficas snabba serb Lazar Markovic. I onsdags kollade chefsscouten Barry Hunter på Markovic i landskampen mot Irland. Chelsea är intresserade och har en god relation med både Partizan Belgrad och Benfica, vilket har möjliggjort en överenskommelse som innebär att Chelsea kan signa Markovic för £12,5 miljoner men han är ingen spelare som de prioriterar i dagsläget (The Daily Mail).

Liverpool, Manchester United, Arsenal och Newcastle har scoutat Martin Hinteregger den här säsongen (The Daily Mail).

5 kommentarer
 1. Är denne Markovic verkligen så fantastisk? Har inte sett mycket om honom men är han verkligen bättre än tex Sterling och Ibe? Ser hellre Konoplyanka än Markovic in i sommar. Och även Lyons Lacezette (felstavning:) är han verkligen bättre än Borini? Har lite svårt för dessa typ av värvningar. Lite för osäkra i mitt tycke. Vill ha in 4 st tunga värvningar. En ytter, en kreativ mittfältare en ytterback (2 om Johnson lämnar) och en mittback.

  • Det är å andra sidan snudd på omöjligt att hitta en ytter som är klart bättre än Sterling, med tanke på att han har varit helt fantastisk under stora delar av säsongen. Jag betraktar Markovic som ett klart bättre alternativ än Konoplyanka, även om båda är bra. Markovic har spetskvalitéer och utvecklas väldigt mycket för varje år som går. Att bunta ihop Sterling och Ibe som du verkar göra förstår jag inte resonemanget bakom. Sterling är en av ligans bästa yttrar, Ibe har knappt satt sin fot i A-laget än.

  • Skrev lite missförstående kanske…jag menade att han inte är i närheten av Sterling och kanske inte ens Ibe, som jag tror är på väg in i A-laget, dock blir det väl ett år på lån nästa år. Jag måste erkänna att jag inte sett tillräckligt av Markovic eller Konoplyanka men det jag sett verkar Kono lite mer balanserad i försvar/attack, men jag kan ha fel. Och om du Pelle anser Markovic som bättre än Kono så tar jag ditt ord för det. Denna sommaren ska verkligen bli intressant. Vad tror du om Victor Fischer förresten? Han känns lite ojämn men har verkligen potential.

  • Av det jag såg av Markovic i Partizan så känns han som en snabb tekniskt ytter som även klarar av att, vid behov, kliva in som offensiv innermitt och anfallare. Hur han har varit i Portugal har jag ingen koll på men jag har hört att han varit väldigt ojämn där.

   Viktor Fischer gillar jag skarpt, tror han har en enorm potential men han har varit väldigt ojämn.
   Lucas Andersen är också någon att hålla koll på.

  • Jag är ingen jätteanhängare av Konoplyanka. Tycker att han ofta dribblar i fel lägen, MEN han är självklart en bra spelare. Fischer är mycket talangfull och hans mångsidighet är ett plus. Skulle gärna se Fischer i Liverpool.

Kommentarer är stängda.