. . .

Carroll3

Enligt pålitliga The Northern Echo ligger Andy Carrolls fokus fortfarande på att skriva på för West Ham. Anfallaren skulle i och för sig kanske föredra en flytt till Newcastle, men han har accepterat det faktum att NUFC inte kommer att matcha West Hams bud på £15 miljoner.

Tidningen skriver att Carroll kommer att göra klart med West Ham när han återvänder från sin semester. Carroll uppges redan ha en muntlig överenskommelse med West Hams manager Sam Allardyce.

The Northern Echo menar att anledningen till fördröjningen inte beror på att Carroll tvekar, utan snarare att han är på semester och inte har stressat med att slutföra övergången, med tanke på att försäsongen inte börjar förrän i början av nästa månad.

Att stanna och kämpa för en plats i Liverpool är inte längre ett alternativ för Carroll, då Roy Hodgson har sagt åt honom att han måste spela regelbundet och vara skadefri för att knipa en plats i England VM-trupp nästa sommar.

* * *

Det är officiellt att Andreas Weimann har förlängt sitt kontrakt med Aston Villa.

* * *

Borussia Dortmund gör stora ansträngningar för att behålla Robert Lewandowski. De vill gärna förlänga kontraktet med polacken – och framförallt vill de inte att han ska hamna i Bayern München.

Nu ryktas Bayern München vara ute efter Luis Suarez istället: ”Expect Munich to make a very serious offer soon,” sa en källa nära Bayern till SportsDirect News.

Det rör sig alltså om ett väldigt seriöst bud på Suarez.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  • Jag har inte följt upp det ryktet, eftersom det startades av Caughtoffside, men Rakitic är ju helt klart en duktig spelare. Dock ingen av mina personliga favoriter.

 1. Skall bli kul och se vad isåfall bayern lägger på bordet. Dem lider antagligen av extremt storhetsvansinne förnärvarande (befogat) så jag tror ett bud kan ligga på ca 30,35 tops.
  Vad tror ni?

  Ps. dem kanske slänger med Breno!

 2. Varför inte Xherdan Shaqiri i utbyte mot Suarez i så fall,
  han är alltför bra för att vara bänkspelare.

  Inte så troligt men man kan ju drömma 🙂
  Skulle fungera på flera platser.

 3. Om vi nu ska sälja Suarez hade det optimala självklart varit om Real gav upp Bale och satsade allt på Suarez samtidigt som Bayern ger sig in i leken. Ett budkrig mellan två klubbar med riktigt stora resurser! Vad tror ni är ett troligt pris på Suarez? 45-50? Kanske tom med mer om två klubbar är intresserade?

 4. Känns som att Bayern kommer med ett lågt första bud (annat vore ju dumt) för att sedan trissa och hålla på innan man når en överenskommelse. Tror att Suarez hade passat bättre i Tyskland än i Spanien. Självklart vill jag ju helst att han är kvar, men tror dock att han är på väg att snacka sig ur klubben.

  Rakitic känns inte som en spelare som vi behöver, vi har ju mittfältare så att det räcker och blir över. Särskilt på den offensiva positionen där Rakitic spelar. In med en back som går rakt in i elvan, sen ett världsnamn till forward ifall Suarez försvinner. Om man får önska, en vänsterback som kan konkurrera med Enrique och en ung målvakt som kan skolas in på ett bra sätt 🙂

 5. Sneijder tillgänglig igen, värt att chansa och tror ni att Belhanda kan vara ett möjligt köp?

  • Måste finnas en anledning att han är tillgänglig igen efter ett halvår? Tycker Coutinho visade att det är rätt vägen att gå. Hellre då en väldigt lovande talang på väg upp som Eriksen än en som känns vara på väg ner (i mitt tycke blomstrade han en säsong under Mou).

  • Ratade en värvning av Sneijder när han gick senast, betala mer för honom nu? Aldrig i min bok.

 6. Känns sjukt att Suarez skulle kunna hamna i Bayern München med tanke på hans kärleksförklaringar till Real Madrid och hans önskan att spela där. Enligt mig är det dumt av honom att gå ut i media och göra en massa intervjuer som bara startar rykten, det är oprofessionellt.

  Om han nu vill lämna, så ta det bakom stängda dörrar mellan honom och klubben tills något är officiellt…

  Hedra kontraktet och klubben Suarez!!!!