. . .

Carroll3

Enligt pålitliga The Northern Echo ligger Andy Carrolls fokus fortfarande på att skriva på för West Ham. Anfallaren skulle i och för sig kanske föredra en flytt till Newcastle, men han har accepterat det faktum att NUFC inte kommer att matcha West Hams bud på £15 miljoner.

Tidningen skriver att Carroll kommer att göra klart med West Ham när han återvänder från sin semester. Carroll uppges redan ha en muntlig överenskommelse med West Hams manager Sam Allardyce.

The Northern Echo menar att anledningen till fördröjningen inte beror på att Carroll tvekar, utan snarare att han är på semester och inte har stressat med att slutföra övergången, med tanke på att försäsongen inte börjar förrän i början av nästa månad.

Att stanna och kämpa för en plats i Liverpool är inte längre ett alternativ för Carroll, då Roy Hodgson har sagt åt honom att han måste spela regelbundet och vara skadefri för att knipa en plats i England VM-trupp nästa sommar.

* * *

Det är officiellt att Andreas Weimann har förlängt sitt kontrakt med Aston Villa.

* * *

Borussia Dortmund gör stora ansträngningar för att behålla Robert Lewandowski. De vill gärna förlänga kontraktet med polacken – och framförallt vill de inte att han ska hamna i Bayern München.

Nu ryktas Bayern München vara ute efter Luis Suarez istället: ”Expect Munich to make a very serious offer soon,” sa en källa nära Bayern till SportsDirect News.

Det rör sig alltså om ett väldigt seriöst bud på Suarez.