En spelare som jag blir tokig på är Carlton Cole.

Efter hur många misslyckade säsonger som helst har han gjort några bra matcher för West Ham den här säsongen.

Som på beställning hypar givetvis engelsmännen honom något enormt. Det är helt sjukt egentligen.

Många engelsmän snackar om Cole som att han fortfarande är en ung talang, som bara väntar på att blomma ut till en spelare av absolut världsklass.

Verkligheten är dessvärre en helt annan.

I verkligheten är Cole en 26-åring som fortfarande blandar och ger oerhört mycket, men som givetvis har sina ljusa stunder.

Jag är dock övertygad om att Cole är en klassisk ”One hit wonder”, som har en bra säsong nu, för att sedan vara medioker resten av karriären.

Därför blir jag irriterad när jag läser senaste artikeln i The Daily Mail, som hävdar att Liverpool är mycket intresserade av Cole.

99273B72-0B6D-7072-F4E82C852BEC7973

Liverpool kräver £32 miljoner av Barcelona för Javier Mascherano, vilket ska innebära att man får stålar att både köpa en ersättare till argentinaren och införskaffa Cole.

Jag kan fanimej lova att West Ham skulle kunna lura av Liverpool minst £15 miljoner för Cole. Vilket jävla rån! Rafa Benitez kommer att göra bort sig fullständigt!

Det skulle vara betydligt smartare att köpa Kevin Davies för en billig penning. Han är bättre än Cole, alla kategorier. Skulle dessutom vara MYCKET billigare!

Emile Heskey vore också ett bättre köp.

En annan som jag gillar är Klaas-Jan Huntelaar. Enligt Goal.com är Spurs beredda att köpa loss honom för en summa omkring £13-15 miljoner.

Okej, det är inget reapris, precis, men han vore ändå extremt mycket mer prisvärd än medelmåttan Cole.

Den enda bra med Cole är att han är en targetman och dessutom engelsman, vilket ju ÄR en fördel med de nuvarande CL-reglerna, men jag har som sagt otroligt svårt för just den spelaren.

Däremot finns det andra spelare i West Ham som jag tycker är väldigt intressanta, varav som jag mer än gärna skulle se i Liverpooltröjan. Vem det är kommer jag att skriva om imorgon.

1 kommentar
  1. Jag tycker definitivt Carlton Cole vore en bra värvning, han var mycket bra även förra säsongen och han har gjort det bra i landslaget.
    Kevin Davies hade varit mycket spännande att få in, tro dock inte de blir så.
    Heskey vill jag inte ha!

Kommentarer är stängda.