Liverpool uppvaktar Rennes supertalang.

Eduardo Camavinga är en av transfermarkandens absolut hetaste spelare. 17-åringen, som till och med haft äran att vara ”talangprofil” i ett avsnitt av TL-podden, gör en enastående säsong för Rennes i Ligue 1. Camavinga spelar inte bara i ligan – han tillför verkligen mycket på planen också – och har fin individuell statistik.

Enligt spanska Sport är Barcelona ute efter en fysiskt stark innermittfältare, en Yaya Touré-typ, som de saknar för tillfället. Tidningen uppger att Camavinga är Barcelonas förstaval till rollen, men att de samtidigt är medvetna om att spelaren gillar Premier League och att flera andra intressenter är beredda att betala mycket för hans tjänster. Liverpool, Tottenham och Real Madrid pekas också ut som potentiella köpare – och prislappen kommer ligga på mer än €50m. Möjligtvis kan coronavirusets påverkan på transfermarknaden göra att prislappen sjunker, vilket Barcelona hoppas på, eftersom de inte vill betala en enorm summa för honom.

Igår rapporterade vi om Barcelonas intresse för Boubakary Soumaré, som även han pekas ut som ett intressant namn för Liverpool. Enligt Sport betraktar Barcelona den duktige Soumaré som ett backup-alternativ till Camavinga.

2 kommentarer
  1. Vilket avsnitt var det som ni diskuterade Camvinga?

    • Hej, det är i i avsnitt ”40 Ljuva höst cirka” 36:20 in. Tänk på att det är från början av oktober förra året, han har utvecklats mycket sedan dess. En grym spelare.

Kommentarer är stängda.