Idag kom tydliga indikationer på att Gary Cahill kan komma att byta klubb i sommar.

Boltons manager Owen Coyle sa att han inte tänker stå i vägen om en storklubb vill ha Cahill, medan spelaren själv också skulle acceptera budet.

”If a big team wanted me to come and play for them, then you have got to be realistic and look at the fact it may be a right decision for both sides,” sa Cahill till Bolton News.

Cahill menar att han egentligen inte vill lämna Bolton, men att det handlar om karriärambitioner.

Mittbacken ryktas i princip till samtliga Englands storklubbar, men Liverpool verkar vara det hetaste ryktet i dagsläget.

4 kommentarer
  1. Tror du att det är meningen att vi ska värva en av Cahill och Wilson eller både och?

    • Nino: Ja, det vore inte förvånande. Wilson skulle komma som en framtidsman medan Cahill i allra högsta grad skulle konkurrera om en starttröja.

  2. Hej ! vill du att jag ska göra att du får mer läsare och mer kommentarer du vore ju bra för dig du har ju inte så många läsare väll? men jag skickar runt din blogg 🙂

    • Hej, det är upp till dig om du vill länka runt den, men jag har absolut ingenting emot det. Jag vet inte vad som är många läsare, det varierar. Det är 200-800 unika besökare om dagen som besöker bloggen, men inte speciellt många som kommenterar.

Kommentarer är stängda.