Nu är Klopps viktiga medhjälpare på plats i Liverpool.

Tidigare idag onsdag fick Jürgen Klopps äntligen sin sista men kanske viktigaste pusselbit till Merseyside. Željko Buvač anlände nämligen till stan och deltog på sin första träning med Liverpool. Buvač kommer, som alla läsare säkert redan vet, att vara en av Klopps assistenter. Den 54-årige bosniern har tidigare beskrivits som hjärnan i Klopps team och de har känt varandra i två årtionden. Anledningen till att det dröjde lite extra tid för honom att ansluta är att han var tvungen att få ett arbetstillstånd i Storbritannien innan han kunde börja sitt uppdrag i Liverpool.

Det är naturligtvis väldigt bra att han är på plats för åtminstone vara med på de sista träningarna innan matchen mot Tottenham. Peter Krawietz och den yngre förmågan Pep Lijnders ingår också i ledarteamet.

1 kommentar
  1. Trevligt att någon är på Melwood för spelarna ligger ju alla i sjukstugan. Ings och Gomez missar resten av säsongen. Firmino och Benteke missar helgens match. Lovren och Kolo är båda borta i gud vet hur länge och Henderson borta tills November. Sen är ju Coutinho osäker inför helgen enligt vissa medier.

    Man väntar bara på att Lallana, Lucas och Sturridge skadar sig snart för deras track records är knappast bra.
    Är förvånad om inte Markovic återkallas snart. Eller vänta lite, skadade inte han sig också?

Kommentarer är stängda.