Liverpool uppges ha tackat nej till bud på Camacho.

Talangen Rafa Camacho sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2020. Liverpool är väldigt angelägna om att skriva nytt kontrakt, rapporterar flertalet portugisiska medier. Record hävdar exempelvis att Liverpool är villiga att erbjuda honom ett kontrakt på 5-6 år, där första året garanterar honom en utlåning.

Enligt Record anser 18-årige Camacho att han är färdig med U23-spel och vill därför gå vidare i karriären genom att spela på A-lagsnivå. Om inte i Liverpool, så någon annanstans.

Många är intresserade av Camacho. Enligt A Bola planerar Benfica att träffa hans representanter inom kort, medan Sporting Lissabon redan är i kontakt med representanterna.

A Bola uppger att Liverpool redan har tackat bud på €10 miljoner. Dessa bud ska ha kommit från Wolverhampton och Borussia Dortmund, vilket naturligtvis innebär att Camacho inte bara är eftertraktad i Portugal utan också i länder med betydligt bättre ligor.

2 kommentarer
  1. Kräva A-lagsspel när man är 18 år? Även fast han är en riktig talang ,så är det precis det han är , en talang. En utlåning till ett championshiplag skulle säkert göra gott.

  2. 18 år och har förmodligen en agent som vill tjäna pengar så därav trycker agenten på för en försäljning+bonusar.

    Är det riktigt illa så har han föräldrar som är giriga och/eller vänner som inte inser hur bra akademin i LFC är, utveckling i den åldern måste skyndas långsamt.

    Hoppas vi får behålla han ett tag framöver dock.

Kommentarer är stängda.