____________

Nu är det officiellt att Brendan Rodgers är Liverpools nya manager.

Läs pressmeddelandet HÄR.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PUfPmq0oIyY[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Intressant, intressant. Nu väntar vi bara på att Van Gaal ska bli presenterad som DOF.

  • Cpt. Miller: Vissa källor hävdar att Rodgers ger full kontroll, därmed ingen DoF (eller annan direktörsroll med liknande uppgifter över A-laget).

 2. Samtidigt som jag är besviken/ledsen över att Rafael Benitez inte fick sitt drömjobb och att det inte blev nåt med AVB är jag väldigt optimistisk över Rodgers, med tanke på vad han gjort med Swansea. Tror det kan bli riktigt bra med honom faktiskt. I have good feeling!

  2000-talets Bill Shankly? xD

 3. Känner att det här kan gå hur som helst! :S Kan blir hur bra eller dåligt som helst!!
  Nervös sommar och kommande säsong väntar!

 4. ”Brendan Rodgers ny manager”

  ”Nu blir det officiellt när som helst att Brendan Rodgers tar över Liverpool.”

  @Pelle, hur kan du vara så otroligt säkert på att Rodgers blir ny manager förresten? Är BBC Sport så trovärdiga?

  • Jesper: Ja, det är extremt pålitliga källor som hävdar detta. Du kan räkna med Rodgers.

  • Olof: Positivt, ska skriva ett långt inlägg om det när jag får tid.

 5. Jaha, jag studsar inte av glädje men kommer ge honom en säsong innan jag dömer honom. Tror att han får det tufft på egen hand, hoppas vår GM är en ordentligt etablerad person för Rodgers må vara ung och lovande. Men två bra säsonger i Swansea räcker inte för att övertyga mig om att han är mer än en duglig PL-tränare.

  Alla börjar någonstans och han kan givetvis bli succé, vilket vi önskar. Välkommen till världens finaste klubb Rodgers, behandla den med den respekt den förtjänar.

 6. Känner mig positiv till denna anställning. Hoppas bara på några kvalité värvningar nu som går direkt in i startelvan. Ge mig en defensiv speluppläggare, en ytter eller två, och en anfallare. Come On

 7. Pelle: låter bra alltid intresant att höra dina tankar!

 8. Själva är jag riktigt positiv till Rodger efter att ha läst massa bra saker, han får min fulla stöd.
  Ja, jag tror att han har mer att ge än Martinez!
  Welcome Mr.Rodgers. YNWA

 9. Känns riktigt bra, tror Rodgers är perfekt för oss och jag tror han har det som krävs för att bli en av de största i sin generation.

  YNWA!

 10. Efter att ha läst att Rodgers varit med Jose Mourinho så blev jag såld, det här måste bli bra. Det är inte ett säkert kort dock.. Antingen så får han vårat lag att spela riktigt fin fotboll som med Swansea eller så blir det flopp a la Hodgson.

  Tror nästa säsong kommer bli mycket bättre i.o.m att vi har många spelare i EM, tänker främst på Carroll som ju verkar få starta. Gör Carroll ett bra EM så kommer han tillbaks ännu bättre till oss nu i höst.. ge honom inte för lång semester bara.. 😉

  Krydda laget med några fler spansktalande lirare så kommer vi gå långt! 😉
  Fullt stöd till Rodgers! YNWA! 🙂

 11. Känns jättebra det här! Rodgers var den tränare jag skrek på i vinter och den förste att tänka på efter att kenny fått gå. Väldigt positiv till det här!

  VÄLKOMMEN

 12. För er som inte visste har Mourinho haft Van Gaal som mentor, och Rodgers har arbetat under Mourinho i Chelsea.

 13. Jag gillar Rodgers spelsystem och systemet passar in på många av våra spelare. Just nu känns det bara som det är 2-3 mittfältsplatser som måste förstärkas.

 14. Ska jag vara helt ärlig tror jag att Henderson…är klippt och skuren för denna speliden. Däremot Carroll tror jag kanske kommer få problem nu, denna speliden känns inte riktigt anpassad för honom.

 15. Kul sätt Pep välkomnar vår nya manager på.
  Hoppas det blir en morott för Rogers.

  Idag kommer Swanseas Brendan Rodgers presenteras som Kenny Dalglishs efterträdare på managerposten i Liverpool. Men Pepe Reina hade hellre sett en annan man kliva in på Anfield.

  – För många av mina lagkamrater och jag jag själv hade Rafa Benítez varit den ideala kandidaten, säger Reina till The Daily Mirror.

 16. och för andra inte eller vad säger du Steve G?

 17. Ingen DoF som det verkar ett krav från Rodgers tydligen. Hoppas han får ett grymt team att jobba tillsammans med känns ofta som staben runt underskattas. Come On

 18. Borde inte Pepe förorda en sån som Rodgers, hans filosofi bygger ju på att hela laget inkl. målvakten ska vara involverad i spelet… & är det något som är Reinas styrka enl. många är det ju just spelet med fötterna!

 19. Det där citatet ifrån Reina är väl gammalt? Han sa det i en intervju innan någon ens var aktuell som tränare. En riktig godispåse av ihopplock, fantastisk journalistik. De får det ju som att låta att Reina är missnöjd med valet, när det i själva verket inte alls är så. Var hittade du dethär citatet? Ska ringa och skälla på dom…