Madjid Bougherra erkänner att han gärna skulle återvända till Premier League, där han anser att den bästa fotbollen spelas. Liverpool och Arsenal ryktas vara angelägna om att signa mittbacken (Skysports.com).

* * *

Manchester City hoppas kunna signa James Milner för £25 miljoner under den här veckan (The Mirror).

En annan spelare som City är nära att köpa är David Silva (Skysports.com).

* * *

Bolton har bjudit in bolivianen Gilbert Alvarez till klubbens försäsongsturné i USA. Tonåringen tillhör för tillfället Callejas och uppges vara angelägen om att flytta till Bolton, trots intresse från både Argentina och Italien (The Mirror).

* * *

Everton har erbjudit Strasbourg £1 miljon för den unga anfallaren Magaye Gueye (Sky Sports).

* * *

Real Madrid är beredda att betala £40 miljoner för Carlos Tevez (Sport).

* * *

Craig Bellamy har inte för avsikt att lämna Manchester City och är beredd att fortsätta i klubben (News of the World).

* * *

AS Roma överväger att värva Martin Caceres istället för Nicolas Burdisso (Corriere della Sera).

* * *

Jay Simpsons rådgivare Uben Gray har medgett att Arsenal är beredda att låta yttern/anfallaren lämna klubben. Simpson, som gjorde 13 mål på 42 matcher som utlånad för QPR förra säsongen, är ett intressant namn för Blackpool, Fulham och Hull (Sky Sports).

* * *

Everton jobbar på att köpa loss Landon Donovan (The Daily Star).

* * *

Blackburn är intresserade av Aristide Bance, som är en anfallare från Burkina Faso. De senaste säsongerna har 25-åringen spenderat i Mainz, där han har gjort 21 mål på 57 matcher. Hans agent Salif Rubie säger att några stora klubbar från England, Tyskland och Frankrike vill värva den oerhört fysiskt starka anfallaren, men tillägger att Premier League vore hans första val. Prislappen ligger på 4-4,5 miljoner euro (Skysports.com).

* * *

Bayern München lånar ut mittfältaren Jose Sosa till Espanyol kommande säsong (La Redonda).

* * *

Le Mans har tackat nej till Bayern Münchens bud på 2,5 miljoner euro för ytterbacken Sebastien Corchia. 19-åringen är en fransk U21-landslagsman (L’Equipe).

* * *

Le Mans anfallare Modibo Maiga är ytterst nära att lämna klubben. 23-åringen såg ut att vara mer eller mindre klar för Sochaux, men nu har några engelska klubbar gett sig in i leken om hans signatur (L’Equipe).

* * *

Juventus kan komma att ge upp sina försök att värva Milos Krasic. CSKA Moskva har tackat nej till italienarnas bud och nu kollar de på andra alternativ (Gazzetta dello Sport).

En spelare som ryktas vara på väg till Juventus är Charles N’Zogbia (Tuttosport).

* * *

Fabio Quagliarella vill stanna i Napoli, trots allt transferspekulationer kring honom (Corriere del Mezzogiorno).

* * *

Maciej Żurawski återvänder till Wisla Krakow efter fem år i andra klubbar. 33-åringen, som har hela 72 A-landskamper för Polen på meritlistan, hoppas att hans erfarenhet ska hjälpa laget, som annars består av många unga spelare (Wisla Krakows officiella hemsida).

1 kommentar
  1. Jag tror nog inte ens Milos Krasic kommer lämna laget. Inte efter det som hände i VM 🙂

Kommentarer är stängda.