Real Madrid har gjort klart med den eftertraktade vänstermittfältaren Angel di Maria (Real Madrids officiella hemsida).

* * *

Barcelona är överens med andra klubbar rörande både Yaya Toure och Thierry Henry. Nu är det upp till spelarna att slutgiltigt avgöra sina framtider (Barcelonas officiella hemsida).

* * *

Marseilles ivorian Bakari Kone har skrivit på ett tvåårskontrakt med Lakhwiya, som är en klubb från Qatar (Lakhwiyas officiella hemsida).

* * *

Tottenham, Manchester City, Liverpool och Inter vill signa Joe Cole (The Mirror).

* * *

Manchester City är beredda att genomföra tre värvningar för sammanlagt £100 miljoner den här veckan. Det handlar om Yaya Toure (28m), David Silva (~30m) samt Edin Dzeko (£36m). Klubbens intresse för James Milner har dock svalnat, eftersom Aston Villa kräver ett rejält överpris för mittfältaren, samtidigt som Milner själv inte ens överväger att lämna in en transferbegäran (The Mirror).

* * *

Arsenal är äntligen överens med Lorient om en övergångssumma för Laurent Koscielny. Engelsmännen betalar £8,1 miljoner, men den summan kan höjas beroende på hur mittbacken presterar i Londonklubben (The Daily Mail).

* * *

Genoa är intresserade av två Ghana-mittfältare. Det handlar om Anthony Annan och Kevin-Prince Boateng (Gazzetta dello Sport).

* * *

Manchester City är intresserade av Aleksandar Kolarov, men Lazio kräver hela £22 miljoner för serben. Real Madrid var inte beredda att betala mer än £12 miljoner och har lagt ner jakten på grund av Lazios enorma prislapp (The Daily Mail).

* * *

Nice har nobbat West Hams bud på £10 miljoner för Loic Remy (The Daily Mail).

* * *

Blackburn vill signa Raul Gonzalez (The Daily Mail).

* * *

West Brom är den senaste klubben att visa intresse för Frederic Piquionne, som även är ett intressant namn för Fenerbahce, Fulham och West Ham. Anfallaren kostar omkring £2 miljoner att köpa loss från Lyon.

* * *

Birmingham är redo att vända sig till Hearts vänsterback Lee Wallace sedan Fulham nobbat deras bud på Paul Konchesky (The Daily Mail).

* * *

Birmingham har även återupplivat sitt intresse för Dieumerci Mbokani, vars förväntade flytt till Fulham har kollapsat. Lazio är också intresserade av anfallaren.

* * *

Napolis direktör Andrea Carnevale har bekräftat att klubben letar efter en köpare till German Denis. Samtidigt tillägger Carnevale att Denis kan komma att användas som bete i en affär med Udinese, och erkänner att Napoli verkligen gillar spelare som Gökhan Inler och Kwadwo Asamoah (Radio Kiss Kiss).

* * *

Manchester City är intresserade av Landon Donovan (Yahoo! Sports).

* * *

Målvakten Richard Wright har valt att flytta till Crystal Palace, trots bud från West Ham. Paradoxalt nog kan dock detta gynna West Ham ändå, eftersom de även är intresserade av Crystal Palaces nuvarande första målvakt Julian Speroni, som förmodligen blir tillgänglig för £1 miljon i och med Wrights ankomst (The Daily Mail).

* * *

West Ham ryktas vara ute efter Benficas back Rafik Halliche. 23-åringen har varit utlånad det senaste året och finns tillgänglig för omkring £1 miljon (The Daily Mail).

* * *

West Ham har dessutom ännu inte helt gett upp Sidney Govou (The Daily Mail).

* * *

Evertons intresse för den franska U21-anfallaren Magaye Gueye kom till efter att klubben blivit tipsade av Gerard Houllier (The Mirror).