. . .

Nyligen bekräftade det italienska fotbollsförbundet att Fabio Borini har brutit ett ben i foten.

Det återstår att se exakt hur allvarlig Borinis skada är, men detta är naturligtvis inte goda nyheter för Liverpool, som redan var en anfallare kort.

Kanske kan detta öppna upp för tonåringarna Adam Morgan och Samed Yesil. Duon har gjort enstaka A-lagsmatcher under säsongen och har inte direkt briljerat, men har å andra sidan inte gjort bort sig heller.

I synnerhet Yesil bör ligga bra till för att knipa åtminstone en bänkplats i nästa ligamatch. Brendan Rodgers bör trots allt vilja ha åtminstone ett anfallsalternativ på bänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Well done Pool! =)

  Nu står vi med skägget i brevlådan, och drömmer om CL-platser och att åter blir storklubb.. Med Morgan & Yesil som fw alternativ..

  Inte många som förutspådde den fina fw-uppsättningen när FSW group presenterade sin långsiktiga satsning som åter skulle göra LFC till ett storlag i europa, man hade kanske lite högre förhoppningar…

 2. Salomon, fast hur många matcher är det faktiskt borini som spelat CF? Sterling-Suarez-Suso har det ju faktiskt varit de 2 senaste ligamatcherna!

 3. @Fredrik Borini gick ju ut skadad för två matcher sen…

 4. borini har inte imponerat så de e gött att någon annan får chansen nu. synd om han e borta för länge dock, behöver backups.

 5. @paul

  Han har fått 1 och 1 halv månad för Liverpool, take it easy. Jag skulle säga att han varken har imponerat eller varit dålig, utan varit helt okey och den senaste mot matchen mot Udinese (tror jag det var) slet han kopiöst mycket.

 6. Fan vad synd men samtidigt är jag inte oroad. Tror både Yesil och Morgan kommer göra bra ifrån sig om de får chansen. Tycker Morgan imponerade de gånger han fick lira under försäsongen och Yesil har ju ett väldigt bra målsnitt i ungdomslandslagen. =D