[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:

– Patrick van Aanholt från Chelsea till Vitesse Arnhem (ettårslån).

* * *

Swanseas ordförande Huw Jenkins säger att Wilfried Bony ”hopefully” blir helt klar för Swansea imorgon måndag (The Daily Mail).

* * *

Manchester City känner sig säkra på att kunna förlänga kontraktet med Micah Richards, trots att kontraktsförhandlingarna står stilla, då backen vill ha löften om garanterad speltid. Pellegrini har sagt åt Richards att han är en viktig del av planerna, samtidigt som engelsmannen vill ha att City ska höja hans nuvarande lön, som ligger på £65 000 i veckan. Det har ryktats om att Inter är intresserade av Richards, men han vill inte spela utomlands i detta skedet av karriären. Han har 2 år kvar på sitt nuvarande kontrakt med City (The Guardian).

Joleon Lescott har 1 år kvar på sitt kontrakt med City, som har informerat Lescott om att han har en framtid i klubben om han vill stanna (The Guardian).

Gareth Barry har också 1 år kvar på sitt kontrakt med City. Han kan också komma att lämna, då han misstänker att Fernandinhos ankomst kommer att påverka hans speltid (The Guardian).