Officiellt bekräftade övergångar:

– Maxi Lopez från Catania till AC Milan (lån).
– Martin Caceres från Sevilla till Juventus (lån).
– Moussa Sow från Lille till Fenerbahce.
– Alex från Chelsea till PSG.
– Roy Carroll från OFI Crete till Olympiakos.
– Sanchez Watt från Arsenal till Crawley Town (lån).
– Mauro Cetto från Palermo till Lille (lån).
– Jason Roberts från Blackburn till Reading.
– Vagner Love från CSKA Moskva till Flamengo.
– Nedum Onuoha från Manchester City till QPR.
– Tim Ream från New York Red Bulls till Bolton.
– Vedad Ibisevic från Hoffenheim till Stuttgart.
– Mauricio Pinilla från Palermo till Cagliari (lån).

* * *

Liverpool kontaktade Napoli rörande Edinson Cavani, men det finns ingen chans att de kommer att sälja honom nu, särskilt inte för den nämnda summan 30 miljoner euro (Twitter).

Napoli är beredda att sälja Cavani i sommar. Detta för bud på omkring 40 miljoner euro (Twitter).

* * *

Bolton har budat £5 miljoner på Wilfried Zaha. De är dessutom beredda att ge Crystal Palace ett generöst vidareförsäljningsavtal (The Mirror).

Bolton är beredda att betala £5 miljoner för Zaha, men Crystal Palace vill ha betydligt mer för honom. Palace krävde nämligen det dubbla när Liverpool och Newcastle visade intresse för den flyfotade talangen (The Daily Mail).

* * *

QPR är intresserade av Djibril Cisse. Intressant i sammanhanget är dessutom att Lazio är intresserade av trixaren Adel Taarabt, som QPR kanske kan tänka sig att sälja för att finansiera nyförvärv (The Mirror).

QPR har budat £5 miljoner på Cisse (The Daily Mail).

* * *

Santos president Luis Alvaro Ribeiro har totalsågat Portos bud på Ganso genom att bland annat kalla förslaget för ”komiskt, för att inte säga tragiskt” och att ”de glömde en nolla i sitt bud” (Arena SporTV).

Porto visar även intresse för Lucho Gonzalez (A Bola).

Racing Club vill låna Juan Iturbe (Ole).

Fredy Guarins agent försöker iscensätta en övergång till Inter (FCInterNews.it).

Manchester City, Arsenal och Sunderland är intresserade av Lucas Barrios (Bild).

Schalke har bekräftat att de befinner sig i kontraktsförhandlingar med Raul Gonzalez (Bild).

Mainz visar intresse för Mohamed Zidan (Bild).

* * *

Fiorentina och AS Roma visade nyligen stort intresse för Dirk Kuyt – de var till och med beredda att köpa loss holländaren – men Liverpool blockerade en försäljning. Kuyt är för första gången missnöjd med sin tillvaro i Liverpool, då han inte får lika mycket speltid som tidigare. Hans agent Rob Jansen bekräftar att italienska klubbar är väldigt intresserade av Kuyt, men tillägger att Liverpool inte är villiga att sälja honom (De Telegraaf).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Sista minuten-bomb kanske? Glädjande att höra att rykerna är sanna om Cavani!

  För övrigt var det inte igår man hörde om Roy Carroll

  • RobinD: Att Liverpool är intresserade av Cavani är väl ganska sannolikt… Men hur många är inte det?

 2. Har man pungat ut 350 mille för carroll så kan man punga ut 500 för cavani o han är värd alla dom miljonerna

 3. Sen om Cavani ska välja en klubb att gå till så kan det ju inte vara en nackdel att Suarez och Coates finns i klubben! =)

 4. Pelle: absolut är vi intresserade, men att han kommer till oss är en annan sak. Det tror jag på när jag ser det som sagt!:)

 5. Pelle tror du det blir någon värvning och i sånna fall vilken? Jag tkr vi behöver en teknisk speedkula och vore perfekt om Doumbia kom men eftersom Vanger Love såldes känns inte det troligt, Cavani vore också perfekt men han blir väl för dyr!
  Men kanske om man erbjöd Maxi och låna ut Kelly och Coates till Napoli. Vet inte om dom vore intresserande av dom här men det är ju endå mkt pengar för Cavani!

  • Kakan: Det finns ingenting som talar för att Cavani kommer att flytta någonstans i det här transferfönstret. Jag tror att Liverpool kommer att värva en anfallare den här månaden, men absolut inte någon som är lika bra och dyr som Cavani.

   RobinD: Nej, det känns inte särskilt troligt att Cavani dyker upp i Liverpool, varken nu eller i sommar. Vad jag menar är att ”rapporterna” som hävdar att LFC är intresserade antagligen är sanna, men som du är inne på så är det långt mellan intresse och övergång.

 6. Pellex2: läser samma rapporter, det har ställts en förfrågan. Köper det absolut, men det är långt till affär som vi båda är eniga om. Och att han rör på sig i januari bedömer jag till 0% oavsett klubb som rycker i honom. Napoli är kvar i CL, de säljer inte och han lär vilja spela klart minst denna halva säsong som återstår.

  • RobinD: Håller med. Och jag skulle inte lägga pengarna på Liverpool om jag skulle betta på Cavanis nästa klubbadress. Snarare Real Madrid.

 7. Älskar Spanien och Uruguay så tycker vi ska plocka in Gaston Ramirez och Alvaro Pereria och sen försöka locka med Cavani. Annars skulle nog Javi Martinez vara perfa! Och varför inte typ Llorente, Negredo, Sergio Canales, ja ibland saknar man Benitez-tiden lite som ni kanske förstår med Reina, Arbeloa, Alonso och Torres 🙂