Häromdagen sa Kenny Dalglish att alla kommer att få chansen att visa vad de går för. Skotten verkar uppenbarligen stå för sitt ord. Ikväll startar nämligen både Poulsen och Jovanovic – som har varit placerade i frysboxen de senaste månaderna.

Jag noterar även att Kelly får fortsatt förtroende i en startelva som naturligtvis saknar den avstängda lagkaptenen Gerrard.

Startelvan: Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Poulsen, Lucas, Meireles, Jovanovic, Torres, Kuyt.

Avbytare: Gulacsi, Kyrgiakos, Konchesky, Ngog, Wilson, Maxi, Shelvey.

* * *

För andra gången den här säsongen åkte Liverpool på pisk mot lilla Blackpool, trots att man tog ledningen alldeles i början av matchen.

LFC spelade visserligen inte helt uselt, men spelarna svek i de avgörande momenten.

Liverpool spelar positivare fotboll under Dalglish än Hodgson, och många spelare är mer bekväma med detta, men det saknar ändå både självförtroende och kompetens för att laget ska komma på rätt fot igen.

Av de ”frysboxspelare” som fick chansen tog varken Poulsen eller Jovanovic chansen. Däremot var Charlie Adam (som vanligt) bra för Blackpool… Kanske vore något att dumpa Poulsen och få in Adam?

I försvaret var Kelly bra, men Skrtel visar fortfarande att han inte håller måttet… och framåt var Kuyt fullständigt urusel.

Nej, det behövs nytt blod – NU!