[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Den 18:e mars uppgav den holländska tidningen De Telegraaf att Liverpool har ett ”seriöst intresse” för tonåringen Zakaria Bakkali. Även Real Madrid beskrevs som intresserade, men deras avsikt är i så fall att placera Bakkali i B-laget och låta honom utvecklas där. Bakgrunden till att 18-åringen kan vara på väg bort från PSV är att hans kontrakt med klubben går ut sommaren 2015. PSV har jobbat intensivt på att övertala honom om att förlänga, men hittills verkar de inte ha haft någon större framgång i sina övertalningsförsök.

bakkali

I dagens upplaga av ansedda Voetbal International bekräftar PSV-chefen Marcel Brands att den holländska storklubben har gett Bakkali ett slutgiltigt kontraktserbjudande och att de vill ha ett omedelbart svar av belgaren. Om Bakkali inte accepterar kontraktserbjudandet kommer PSV att transferlista honom.

Lästips: Den 6:e september 2013 skrev jag en scouting report om Bakkali.

* * *

Har du hört talas om Annis Abraham Jnr? Nej, inte jag heller. Det är tydligen en Cardiff City-bloggare som har hört att Liverpool och Cardiff befinner sig i förhandlingar om Steven Caulker och en summa på £15 miljoner nämns. Det låter ju minst sagt som ett överpris, men samtidigt försöker inte skribenten ge skenet av att det är helt säker information heller.

Lästips: Den 24:e mars 2014 Skrev jag en scouting report om Caulker som möjligtvis kan vara intressant att läsa igen.

* * *

Enligt L’Equipe är PSG intresserade av Daniel Alves och Miralem Pjanic. PSG uppges rent av vara beredda att kasta in Javier Pastore i en affär som tar Romas skickliga mittfältare Pjanic till den franska huvudstaden.

* * *

Leighton Baines har haft skadebekymmer på sistone. Glädjande nog borde vänsterbacken kunna spela lördagens match mot Manchester City, skriver The Liverpool Echo. Det är naturligtvis goda nyheter för såväl Liverpool som Everton.

Mer från The Liverpool Echo. Steven Gerrard har blivit utsedd till ECHO sports personality of the year. Nu vet ni att den utnämningen finns också.

Längre ner i seriesystemen försöker Tranmere Rovers undvika nerflyttning. Positiva nyheter på skadefronten är att veteranen Jason Koumas ser ut att kunna spela när Tranmere ska möta Bradford City i den kommande helgens sista omgång av League One.

1 kommentar
  1. Caulker – NEJ TACK!!!
    Ser inte han som en breddspelare, och inte som en förstärkning hos oss! Ska vi köpa nåt till centralbacken, ska det vara antingen väldigt högklass eller väldigt lovande, Caulker passar inte in på någondera och har sjukt hög prislapp, sett till vad han har i cv´t..

Kommentarer är stängda.