_____________________

Idag skriver australiensiska The Telegraph att Gillon McLachlan har tackat nej till VD-posten i Liverpool. McLachlan är en höjdare i AFL, och han och hans familj är rotade i Melbourne – således fick LFC nobben.

Dessa uppgifter bör naturligtvis tas mycket seriöst.

Detta innebär också per automatik att Ian Ayre – minst sagt – ser ut att hänga löst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Inte så roligt att detta kom ut, vad beror de på? Pelle har du någon ”lista” på tänkbara nyförvärv på denna possition?

 2. En sak till, har du någon koll på om Drogbas kontrakt är upplöst?
  kan vi värva en spelare som är utan kontrakt? Tänker inte på Owens:)

  • Hawwk: Ja, man kan värva kontraktslösa spelare när som helst. Transferfönstret berör inte de. Nej, jag har ingen lista med potentiella personer till VD-posten, om det är vad du menar. Är absolut inte insatt och har aldrig hört talas om denna australiensare förut…

 3. De va Vd poster jag tänkte på, du brukar ju ha massa bra listor, nu siktar vi in oss på Drogba då. BR kände nog till de här:)

 4. Drogba står under kontrakt med Shanghai!

  Kan detta ha nånting med Dempsey affären att göra tro…?

 5. Drogba är free agent
  Br kanske kan locka han i ett år iaf 🙂

  • Det ryktas att Anelka och Drogba ska bryta sina kontrakt med Shanghai, men det har förnekats i kinesisk media och ingenting är officiellt. Vi får väl se vad som händer, men det är nog inte så troligt att Drogba dyker i LFC oavsett vilket…

 6. Kanske det var ian ayre som skämde ut Liverpool på deadline day.
  Och därför han får lämna ?
  Vad tror du Pelle ryker han för misslyckande igår ?

  YNWA

 7. Läste på nätet att FSG är riktigt förbannade på Ayre som misslyckades med flera värvningar under de sista dagarna som ansågs viktiga. Därför vill man göra sig av med honom och söker aktivt efter en ersättare.

  Anelka och Drogba står under kontrakt, klubben har inte uttalat sig om att de vill bryta men spelarna vill bryta eftersom de båda har varit bänkade i stort sett alla matcher.