Ganska intressant att Alex Ferguson bekräftar att Rooney vill lämna Manchester United.

Det har varit mycket snack om att Liverpool har tappat sina bästa spelare de senaste åren, men Manchester Uniteds både symboliskt och sportsligt tunga tapp av Ronaldo har lämnat tydliga spår såväl på som utanför planen.

När Man Utd tappade Ronaldo värvade de billiga spelare, typ… Michael Owen.

Jag har aldrig sett att Ferguson har gnällt på ägarna, men kom igen, han hade värvat bättre om han hade haft möjlighet att göra det.

Amerikanska ägare, massvis med skulder… Ja, det är ju någonting som vi Liverpoolfans känner till. Det kan bara leda till att laget blir sämre. Jag tror inte att det kommer att dröja särskilt många säsonger innan Man Utd – precis som Liverpool ju gjorde förra säsongen – missar en placering bland de fyra främsta i Premier League.

Förresten, att Fernando Torres är aktuell att ersätta Rooney finns inte på världskartan. Torres var nog jäkligt less på Hicks & Gillett och jag tror inte att han vill riskera att hamna i en likadan sits igen. Utöver alla andra uppenbara hinder, alltså.

3 kommentarer
  1. Hahhaha jag såg det innan och jag skrattade åt det, men det skulle inte förvåna mig om Torres lämnade nästa sommar.

  2. Det som jag reagerade starkast på när United sålde Ronaldo var att Sir Alex sa att han inte behövde någon ersättare. Då fick jag mig genast en tankeställare, det är något som inte stämmer här. Om man får £60M (eller va han gick för) så är det väl ganska självklart att man värvar en ersättare för åtminstone £20-30M som skulle kunna ersätta honom någorlunda.

    Det förvånar mig också hur Sir Alex nu hänger ut Rooney i pressen. Jag tror inte att Rooney kommer att bli så mkt sugnare på att skriva på ett nytt kontrakt efter att Sir Alex gråtit ut i pressen om hur dum Rooney är.

    Kan bara hålla med om att United skulle kunna tappa en fjärdeplats i ligan. United är bara inne på sitt första eller andra år i kris dessutom. För oss så tog det tre och ett halvt år att bli av med Hicks och Gillett. Det kan alltså dröja ett tag innan Glazers lämnar United och utan Rooney så måste dom tappa. Sen ska vi kanske inte glömma att de går rätt bra i nuläget (utan Rooney). Den enda skillnaden är väl att de tappar lite fler poäng än va de brukar att göra.

    Jag tror inte heller att Torres kommer att gå till United. Jag tror faktiskt inte att han vill gå till Barca heller, och de bör ju inte ha råd med honom nu heller. Om det är nåt lag som han ska gå till så är det antagligen Chelsea, och det hade gjort väldigt ont i hjärtat om han gjorde det.

    Förresten så har Benitez gråtit ut i pressen och skyllt på att Purslow var den som låg bakom att vi missade fjärdeplatsen förra året. (http://www.fotbollskanalen.se/1.1867987/2010/10/19/text_och_tv_benitez_attack_mot_liverpool_maste_vara_mjolk)

Kommentarer är stängda.