Mittfältaren är åter i träning och förväntas göra comeback inom kort.

Alex Oxlade-Chamberlain har inte spelat sedan försäsongen, då han drog på sig en jobbig skada. Det har varit ganska tyst kring engelsmannen och ingen har riktigt kunnat svara på när comebacken kan ske.

Glädjande nog kan vi konstatera att 27-åringen var tillbaka i full träning tidigare idag.

Enligt Liverpool Echo kommer CL-matchen mot Midtjylland  förmodligen för tidigt för AOC, men de hävdar att han kan bli aktuell för helgens ligamatch mot Fulham.

Vidare har Jürgen Klopp bekräftat att Divock Origi INTE är skadad. Eftersom Origi inte var med i matchtruppen mot Wolves började många spekulera om att han var nästa man på skadelistan, men så var det alltså inte.

Mer från träningen är att Leighton Clarkson, Rhys Williams, Jake Cain och Billy Koumetio samtliga deltog, och de kan mycket väl bli aktuella för spel mot Midtjylland.

1 kommentar
  1. Ox är ju verkligen beroende av att få spela för att prestera, tycker ofta han varit direkt dålig när han kommit tillbaka från skada. Har samtidigt svårt att se vem han skulle peta i dagens lag trots skadorna, tycker att Jones gjort det så pass bra att han har gått om Ox i rangordningen. Kommer sen Thiago tillbaka och Fab flyttas upp så ser jag behovet av Ox som än mindre, trots att han kan spela på ytterpositionerna. Tror att det kommer bli försäljning av honom i sommar.

    Angående matchen ikväll så hoppas jag att ungdomarna får chansen, borde absolut kunna mäta sig med Midjylland. Ska bli spännande att se kidsen + bänken och se om det är nån som kan överraska positivt.

Kommentarer är stängda.