[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Anzhi Makhachkala har satsat brutalt hårt i de senaste transferfönstren. Nu verkar detta vara slut.

Igår offentliggjorde nämligen klubbens ägare Kerimov att laget ändrar strategi. Den nya strategin går ut på att ge unga talanger chansen istället för att köpa stjärnor – och de flesta inköpta storstjärnor kommer att säljas. Samtidigt har Gadzji Gadzjiev åter igen installerats som tränare i klubben.

Här är några av de stjärnor som finns i Anzhi:

Namn: Samuel Eto’o
Ålder: 32 år
Position: Anfallare
Beskrivning: Enormt meritad spelare som naturligtvis är den största stjärnan av alla i Anzhi. Har inte riktigt producerat vad man hade förväntat sig i Ryssland, även om man ska komma ihåg att han alltid har varit som bäst i bra omgivningar. Känslan är att han har sina bästa år bakom sig.

Namn: Lacina Traoré
Ålder: 23 år
Position: Anfallare
Beskrivning: En över två meter lång men ändå relativt snabb ivorianen som Anzhi värvade i förrra sommarens transferfönster för omkring €18 miljoner. Har, till skillnad från många andra som har flyttat till Anzhi, gjort ett bra intryck där och vi LFC-fans minns naturligtvis hans mål i Europa League.

Namn: Willian
Ålder: 24 år
Position: Vänstermittfältare, offensiv mittfältare
Beskrivning: En fantastisk spelare som flyttade till Anzhi i slutet av januaris transferfönster. Då ville massa klubbar, inklusive Chelsea, signa Willian, men bara Anzhi var beredda att betala Shakhtar Donetsks prislapp på €35 miljoner. Intressenterna bör stå i kö om Anzhi är villiga att sälja för en reducerad summa.

Namn: Lass Diarra
Ålder: 28 år
Position: Defensiv mittfältare
Beskrivning: En flyttfågel som alltid har hållit god klass, men som tenderar att byta klubb alldeles för ofta. Anzhi är faktiskt hans 10:e klubb om man räknar in ungdomslag.