[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Anzhi Makhachkala har satsat brutalt hårt i de senaste transferfönstren. Nu verkar detta vara slut.

Igår offentliggjorde nämligen klubbens ägare Kerimov att laget ändrar strategi. Den nya strategin går ut på att ge unga talanger chansen istället för att köpa stjärnor – och de flesta inköpta storstjärnor kommer att säljas. Samtidigt har Gadzji Gadzjiev åter igen installerats som tränare i klubben.

Här är några av de stjärnor som finns i Anzhi:

Namn: Samuel Eto’o
Ålder: 32 år
Position: Anfallare
Beskrivning: Enormt meritad spelare som naturligtvis är den största stjärnan av alla i Anzhi. Har inte riktigt producerat vad man hade förväntat sig i Ryssland, även om man ska komma ihåg att han alltid har varit som bäst i bra omgivningar. Känslan är att han har sina bästa år bakom sig.

Namn: Lacina Traoré
Ålder: 23 år
Position: Anfallare
Beskrivning: En över två meter lång men ändå relativt snabb ivorianen som Anzhi värvade i förrra sommarens transferfönster för omkring €18 miljoner. Har, till skillnad från många andra som har flyttat till Anzhi, gjort ett bra intryck där och vi LFC-fans minns naturligtvis hans mål i Europa League.

Namn: Willian
Ålder: 24 år
Position: Vänstermittfältare, offensiv mittfältare
Beskrivning: En fantastisk spelare som flyttade till Anzhi i slutet av januaris transferfönster. Då ville massa klubbar, inklusive Chelsea, signa Willian, men bara Anzhi var beredda att betala Shakhtar Donetsks prislapp på €35 miljoner. Intressenterna bör stå i kö om Anzhi är villiga att sälja för en reducerad summa.

Namn: Lass Diarra
Ålder: 28 år
Position: Defensiv mittfältare
Beskrivning: En flyttfågel som alltid har hållit god klass, men som tenderar att byta klubb alldeles för ofta. Anzhi är faktiskt hans 10:e klubb om man räknar in ungdomslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Egentligen bara Willian som är intressant av dessa. Eto har karriären bakom sig, skrämde knappast slag på oss i de båda matcherna. Traore känns som att han inte passar in i vårt spelsystem, en annorlunda version av Carroll.

  Känns som att det kommer bli bråda dagar nu fram till ligastarten, Suarez ska säljas och ersättare ska hämtas in. Vi måste få till en vänsterback, mittback och offensiv mittfältare innan fönstret stänger. En del rykten om Cissokho igen, Capel dök upp i portugisisk media samt nån alger i franska ligan och Siqueira. Känns som mycket snack och lite action. Får hoppas att det smäller till med lite nyförvärv, annars så blir det en copy paste på förra säsongen och bäst en 8:de plats… Som någon twittrade, det är inte direkt att spelarna står i kö för att spela för oss och därför måste vi locka med bra löner och betala höga transferavgifter.

 2. Ja från att ha sett ljuset tyckte jag när Suarez verkade bli kvar iallafall en säsong och Mkhitaryan verkade väldigt nära.. Då kändes det plötsligt som vi skulle utmana om 4:e platsen. Så ser jag fan mörkt nu..
  Först ska suarez hålla på som han gör och tvinga sig bort, Mkhitaryan valde dortmund, costa verkar vilja stanna i madrid. Vi MÅSTE göra en bra säsong nu annars kan vi glömma topplirare till oss. De väljer helt enkelt andra lag. Och vi kan inte behålla våra egna. Mycket farlig ond cirkel som är på gång.

  Skulle man ha någom som helst möjlighet att locka till sig Willan så kosta va det kosta vill.

  • lyckades man locka över honom till Anzhi och ryssland så borde man väl kunna locka över han hit! Om man nu pungar upp en fet summa och lön…

  • Och det är ju samtidigt det som Liverpool inte är kända för, samtidigt som Willian förmodligen sitter på en jäkligt fet lön redan därborta i Ryssland och troligen inte så jätteintresserad av en paycut.

  • Haha, precis det jag menar 🙂 min ironi kanske inte framgick så bra haha!
   BR vill ju ha in hungriga spelare med vinnar mentalitet !

  • Tror Spurs kommer förnya sitt intresse för Willian, speciellt om Bale drar.
   Hoppas nästan Bale blir kvar för annars tror jag inte RM kan/kommer köpa Suarez. Allt för han inte ska till Arsenal. Så blir det kanske som med Modric för Bale att han får lov att gå nästa sommar (som de gör upp ett avtal om redan nu).

 3. Wilian är självklart intressant. Men Lass Diarra då? Täckning om Lucas gpr sönder och borde väll inte vara så dyr? Kan tom konkurrera med Lucas?

  • Är helt enig med dig Viktor. Jag vill ha en defensiv mittfältare till. Lass Diarra är ett utmärkt val, åtminstone så som jag kommer ihåg honom.