Två unga anfallare uppges vara aktuella för Liverpool.

Roberto Firmino gör sin sämsta säsong i Liverpool och Divock Origi förväntas säljas i sommar. Det öppnar upp för anfallsvärvningar efter säsongen – och olika medier hävdar att klubben är intresserade av spännande spelare.

Enligt Ian McGarry på TransferPodcast är Liverpool den senaste PL-klubben att visa intresse för Odsonne Édouard. Den 23-årige fransmannen har sprutat in mål för Celtic under de senaste åren och förväntas röra på sig i sommar. Eftersom Édouards kontrakt går ut om ett drygt år kommer Celtic förmodligen vara villiga att sänka sin tidigare prislapp.


Den andra anfallaren som ryktas vara intressant för Liverpool är Matthew Hoppe. Den amerikanska Schalke-anfallaren är blott 20 år gammal och har gjort 5 mål i Bundesliga den här säsongen, trots laget kräftgång. Enligt Transfermarkt är klubbar som Liverpool och Ajax intresserade av att köpa loss den 191 centimeter långa jänkaren. Transfermarkt hävdar att Schalke och Hoppe har en överenskommelse om att han kan få lämna för en relativt liten summa i sommar. De menar att summan ligger på €7-10m.

1 kommentar
  1. Usch… skulle vilja se oss gå efter större namn.

Kommentarer är stängda.